icon

Je to těhotenství podle rozdílu na fotkách?

ellliss
14. zář 2021

Ahooj
První fotka včera a druhá fotka dnes ráno, myslíte že je to těhotenství?
Děkuji 🙂

Je to těhotenství podle rozdílu na fotkách?Je to těhotenství podle rozdílu na fotkách?
klokanka31
14. zář 2021

@ellliss Je to těhotenství, gratuluju 🍀

marselina
14. zář 2021

@ellliss ano můžeme gratulovat

novamamina
14. zář 2021

Co myslíš že by to jineho bylo? 🌹😃

maca917
14. zář 2021

@ellliss a co jiného by to bylo ? 😌

ellliss
autor
14. zář 2021

@maca917 No dobrá 😃 jen mi přijde, že čárka není moc viditelná..

mmichaella
14. zář 2021

😅 ano je to tehotenstvi. Gratuluji

vendelinka08
14. zář 2021

Normálně tohle nekomentuji....ale tohle iz6 ani neni možné, to jsou denně fotky pozitivnich testů a otazka k tomu, jestli je dotyčná těhotná. Už tomu nerozumím...to uz všechny ženy ztratily rozum? Jinak gratuluji.... vypadá to, ze jsi těhotná....co jineho dodat, že.

maca917
14. zář 2021

@ellliss Ta bude postupně sílit neboj 😌 teprve se tvoří hormon HCG a čím ho je víc tím více sílí čárka 🙂
Každopádně gratuluji 🤗

ellliss
autor
15. zář 2021

@vendelinka08 Ani já normálně nepřidávám fotky těhotenského testu, ale jsem z toho možná víc “vyplesklá” než si myslíte. Co např. nechápu já, jsou fotky absolutně negativních testů a otázka je, jestli toho ducha také všichni vidíte.. Díky za Váš názor, člověk aby se bál se na něco zeptat..

nikjean
15. zář 2021

@ellliss Kdybys četla příbalový leták, tak tě intenzita testovací čárky nemůže překvapit, protože se tam jasně píše, cituji " Intenzita zbarvení proužku v testovací oblasti závisí na koncentraci hCG, která se během těhotenství mění." Čárky tam jsou dvě, to snad vidíš. Jsi těhotná, gratuluju.

Mimo to píšeš, že nechápeš ženy, co postují fotky negativních testů a ptají se na těhotenství - to je jeden extrém. Druhý extrém jsi ty, postovat fotky jasně pozitivního testu a ptát se zda se jedná o těhotenství. Oba tyto dotazy jsou na hlavu.

monib66
15. zář 2021

Čárka není hned silná. Takhle sílily testy mně.

vendelinka08
15. zář 2021

@ellliss v pořádku, ptejte se na co chcete. Ja take vzdy byla překvapená, ale nikdy jsem se neptala, jestli jsem těhotná, když jsem mela pozitivní test. Jsem na koníku uz hodně dlouho a co se zady osledni roky děje a vyskytuje za dotazy a jiná témata, tak to uz kulim oči. Chápu, ze z toho ma clovek radost a chce se podělit. Ale udelala bych to jinou formou, než se ptat otázkou, na kterou je jasná odpověď.

ellliss
autor
15. zář 2021

@nikjean 😃😃 díky

jajajungmannova
15. zář 2021

Gratuluji 🙂 včera jsem také dávala příspěvek jako vy... Bohužel se tam našli dámy které že mě udělali totálního blbce že jsem slepá a čárku nevidím... Takže koukám že nejsem jediná kdo má v příspěvku podobné reakce... Nicméně úplně chápu vaši otázku 😍 také jsem z mého testu úplně mimo . Moc gratuluji vám , čárky jsou krasne

ellliss
autor
15. zář 2021

@jajajungmannova Moc děkuji. Některé komentáře by si mohly dámy odpustit, ale s tím asi neuděláme nic. 😊

nat
15. zář 2021

@ellliss a zase,a tento prispevek je asi 100 za vcerejsi den zda je dotycna tehotna, a az tady zase nekdo bude rikat proc to lidi komntuji tak je to jen proto,ze uz je to k smichu 😀 Zenske opravdu to vazne neumite cist nebo nemate co na praci a proto furt vkladate takove nesmysly??? 😀
@jajajungmannova no kdyby jste projey mozna starsi diksue nemusely by se zakladat tyto a zbytecne...A ten kdo opravdu potrebuje radu tak ji nedostane prave kvuli Vasi nesmyslnym prispevkum....

ellliss
autor
15. zář 2021

@nat tak odpovídejte tam kde je to potřeba 😊

ellliss
autor
15. zář 2021

@ellliss Děkuji všem, všem přeji pevné zdraví a buďte na sebe hodní 🙏🏻 Mějte se.

eellushka
15. zář 2021

@ellliss jeeeee gratuluji ,my taky mame