Je to těhotenství? Zpoždění MS jsem nikdy dřív neměla

bricka
13. únor 2015

Ahojky holky mam takovou otazku.. Pred mesicem jsme s pritelem zkousely udelat miminko.. Myslely jsme ze nam to vyslo men.neprichazela..mela jsem spozdeni 8dni.. Byla jsem rozhodnuta udelat si test..ale ten devaty den men.prisla a bylo to pro me zklamani.. Po zkonceni men.coz je minulou sobotu (7.2.) jsme to zkusily znovu.. Myslite ze jsem tehotna ? Ja spozdeni nikdy nemnela.. A kdy si mam udelat teh.test dekuji za odpoved

nikousek1
13. únor 2015

To záleží na době ovulace. Jestli jste to zkoušeli hned po 7.2. tak si myslím, že to těhotenství nebude. Počkej na termín menzes a jestli se nedostaví, tak zkus testík nebo gyndu. Hodně štěstí.

petapetruska
13. únor 2015

zpozdeni mit muzes i kdyz jsi ho predtim nikdy nemela...chce to asi zkouset vic dni za Mesic 😀

milca111
13. únor 2015

no hned po ms ovulace přichází velmi zřídka kdy,většinou přichází mezi 10-21 dne cyklu.U každé je to jinak a každý měsíc to i může být jinak. Sexíkem od den rozodně nic nepokazíte,chce to se snažit častěji v tom měsíci aby se zvýšila pravděpodobnost početí. Držím palečky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru