Je to těhotenství?

ensrysa
26. srp 2015

Zdravím dámy, jsem už docela zoufalá a potřebovala bych poradit. Před zhruba deseti dny jsme s manželem měly pohlavní styk (první chvilku bez kondomu ale potom si ho nasadil) HA neberu. A dnes jsem měla dostat menstruaci, kterou zatím nemám. Vím že je to brzo, ale udělala jsem si ze zvědavosti těhotenský test Pepino, který mi vyšel takhle (viz obrázek). Tenhle test si dělám poprvé tudíž tomu tolik nerozumím. Prakticky hned ze začátku se mi tam objevila první modrá, celkem tenká znatelná čárka. Po chvilce byl vidět z hora testu jakoby ''flíček'' začínající druhé červené čárky. Je řekla bych velmi slabá a z přímého pohledu nejde ani moc vidět. Po pár úhlech jsem to ale vyfotila takto, kde to jde trošku vidět. Červená čárka přišla řekla bych po 10-15 minutách ale já nevím co z tohohle testu vyčíst, zda je pozitivní nebo negativní tak se ptám vás, co si o tom myslíte a jak byste to brali vy.
Na závěr bych ráda řekla, že jsem poměrně mladá a na dítě se v žádném případě zatím necítím takže se modlím aby test byl negativní. Zajímá mě pouze jak byste tenhle test braly vy... co vy na to?

maqggienka
27. srp 2015

Čárky jsou kousek od sebe a ne takhle daleko. Zkusila bych jiný test. Tenhle může být vadný.

Třeba takhle vypadá pozitivní https://mkczimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/cARL6...

andysebesta
27. srp 2015

Test je divnej,zkuste jinou firmu😋

bajana
27. srp 2015

Vadny test - kontrolná čiarka by mala byť zreteľná, ak je pozitívny, tak sa objavi druhá v rovnakej vzdialenosti od okraja ako prvá. Testuje sa z ranného moču. Drz sa návodu na teste, nie je to žiadna veda.

ensrysa
autor
27. srp 2015

@maqggienka '' na obrázku ukazujícím pozitivní výsledek mají oba proužky podobnou intenzitu barvy. avšak v pokročilém stadiu tšhotenství bude proužek ''test'' zhruba 1 cm od zeleného okraje (což by odpovídalo) tmavší než kontrolní proužek v důsledku větší koncentrace hormonů''
nevím jestli je možné aby jedna čárka byla slabě červená a druhá modrá každopádně si nevím rady. na jiném vebu mi psla slečna že je v návodi jasně napsané že je toto neplatný test.. nikde to tu ale nevidím

maqggienka
27. srp 2015

@ensrysa Ta 1 červená čárka, se zobrazí vždy. Druhou na fotce nevidím. Ale ta modrá tam nebývá, proto jde o vadný test. Kup si nový a uvidíš, co ti ukáže.

ensrysa
autor
27. srp 2015

@maqggienka děkuji moc, ted jsem si koupila mamatest a vyšel negativní, není tam nic jiného kromě jasně viditelné červené čárky. takže snad můžu říct 100% že nejsem těhotná 🙂

bajana
27. srp 2015

@ensrysa testuje sa ranný moč....až potom si vydýchneš 😉

ensrysa
autor
27. srp 2015

@bajana byla to první ranní moč 🙂 jen odpověd trošku pozdě :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru