Je to těhu?
ahoj, krásný duch. já našla dnes o trochu výraznějšího ducha a také jdu zítra k mudrovi 🙂
Co myslíte?
@adriankavalo12 Já nevím, když se dívám na ten první test tak tam možná je pidi pidi duch.. Zkus jinej test..
Tady je to vidět líp 🙂 myslím, že tam je..
no budu na začatku
@kettrinka hele já mám nepravidelnou MS ale mám jí tak že furt krvácím klidně i skoro 2 měsice u mě je to hodně nepravidelní no a přestala mi v pondělí takže teprve to budou 3 dny já to tak beru no 🙂 a špinila jsem 1 den 🙂 nevim jestli budu těhotná nebo nebudu ale na těch testech fakt něco je a ryska to nebude rysku máš až dole ne?
Dobré ranko 🙂
@adriankavalo12 Vyzkoušej testík ještě dneska nebo zítra a uvidíš, jestli čárka sílí (u někoho rychleji, u někoho pomaleji, záleží, jak moc roste hcg 🙂). Ale na tom prvním zespoda něco vidím 🙂
@janina419 Tak cooo? Zesílila? .-))) nenapínej 🙂
@senoritapetra Ahoj vyzkouším ale až zitra ráno 🙂 ale furt MS nemám divné
@adriankavalo12 Ahojky 🙂 No uvidíš zítra, ale něco slabounkého tam fakt je, který DPO zhruba jsi, nevíš? 🙂
@senoritapetra já ti to řeknu tak že mám nepravidelnou MS aspon sem ji měla a přestala mi v pondělí od ponděla do uterka jsem špinila a ted nic žádné krvacení prostě čisto 🙂 jinak umě je to fákt zázrak protože já klidně MS mívám klidně 2 měsíce 🙂 jo jinak ovulaci jsem měla před 14 dnima to vím protože jsem byla z mím pro ovu testy a zrovna jeden jsem si dělala večer a byl pozitivní 🙂 jinak ovulaci nesleduju když mám tu nepravidelnou MS nebo měla jsem nu co myslíš?
@adriankavalo12 Ty jo, tak to máš takové zakleté 🙂 Mi taky občas haprují cykly, ale nic vehmentného, možná snad minulý rok v listopadu jsem měla 40DC, což se mi nikdy nestává. Ale jinak 30-35 a nikdy nevím, kdy mrcha přijde 🙂.. no 13-14DPO už to vidět bývá, takže pokud Ti dušík zítra zesílí, tak jsi fakt jasná, jinak možná jedině zajít na krev či počkat do MS 🙂 a neřešila jsi nějak s gynekologem tu Tvou nepravidelnou MS?
@senoritapetra no dřív jsem brala antikoncepci Depoo -Provera a moje doktorka řekla že to budu mi po ní že se to srovná tak jako mě to příjde vážně dívný hlavně že mi ta MS přestala ale mě i pobolivalo v podbřišku ale jenom chvílí no pokud jsem v tom tak ale už nějaký pátek protože ovulaci jsem měla před 14 dněma a fakt jsme měli sex 3 dokonce i 4 dny pak jsme si dali pauzu no a v ponděli mi přestala nevím fakt ale na testech něco je u mě to je prostě taková záhada kdybych nebyla v tom tak mám furt tu mrchu nikdy mi nepřestala uplně vždycky jsem krváce bud silně ale fakt silně a nebo málo ale furt MS byla a ted se furt sleduju jestli nepřijde ale furt nic jsou to teprve 3 dny hlavně jsem špinila jak sem psala od pondělká do uterka ale jako že bez krve fakt jen světle nahnědlí výtok já nevim jestli tak vypadá? když se vajíčko uhnizduje?
@senoritapetra ano zesílila dnes u dr něco tam vidí ale je to malinké ale mám přijít za 14 dní to uz bude vidět srdce tak díky
@janina419 Tak moc gratuluji 🙂 😎
@adriankavalo12 Já měla rozhozený cyklus 3-4 měsíce po vysazení HA, někomu se to srovná samo, zobeš kyselinu listovou? No vajíčko doputuje z vejcovodu do dělohy asi 5-6 den a 7-12 se začíná pevně uhnizďovat a jak se zanořuje, tak může narušit drobné cévky, z toho pak vzniká to hnědé špinění (nidační), nebo taky narůžovělý výtok 🙂, většinou to do 2-3 dnů přejde, pak už se do krve vylučuje hcg 🙂
@senoritapetra nezobu ☹ ale jako mám ji akorát nerada beru prášky jinak piju čajik kontryhel ale tak ty jsi určo zkušena měla bych brát tu kyselinu listovou?..takže myslíš že můžu být v tom? ale jako začiná mě pálet žáha ale jinak nic 🙂
@adriankavalo12 Zas tak zkušená nejsem 🙂, miminko ještě nemáme, snažíme se o první .-), ale kyselina listová je základ, tu už bys měla zobat předtím, než plánuješ otěhotnět 🙂 Zaprvé posiluje děložní sliznici, za druhé snižuje riziko potratu a za třetí je důležitá pro vývoj miminka 🙂 a tělo si ji samo nevytváří, takže ideální je nějaká forte - 800mcg 🙂 Ať už jsi nebo nejsi těhotná, tak ji určitě začni brát, není drahá (rozhodně levnější než si kupovat Femibion za 400Kč) 🙂 A jinak kontryhelový čaj je dobrý, ale může se stát, že zrovna on Ti prodlouží nebo rozhodí cyklus, vím, že pár kamarádkám už to tak udělal, tak ho přestaly pít 🙂
@senoritapetra dobře začnu ji brát 🙂 no uvidin za chviličku jdem koupit testy těhotensky tak se dozvím víc 🙂 ale doufám že to vyjde 🙂 o mimčo se snažíme už přes pul roku
@adriankavalo12 Nám to taky nějak nejde, a pak se mě právě kamarádka ptala, jestli beru listovku, gynekolog říkal, že je to vhodné a důležité začít s tím už s předstihem, takže teď zobu o 106 🙂 A je fakt, že i mršku jsem měla méně bolestivou a kratší než normálně, nevím, jestli to bylo listovkou, ale pokud ano, tak super 🙂 Uvidíme, budu Ti držet pěsti a určo mi dej vědět, jak dopadl test 🙂
@senoritapetra to je dobře jak dlouho se snažiš ty o mimčo? jinak budu ji muset zobat 🙂 no myslím že to asi udělala ta listovka 🙂 jj dám vědět 🙂
@adriankavalo12 No HA jsem vysadila teď v září, ale říjnový a listopadový cyklus byl jeden velký bordel, takže to bylo takové "snažení nesnažení", v prosinci jsem to vůbec neřešila, ale začla jsem od ledna s tou listovkou, to už jsem dostala v lednu mrchu slabší, víceméně bezbolestnou a zhruba jak bych měla, jen o den později 🙂, ale ty 2-3 se tak moc prý neřeší 🙂 A teď jsem si zkoušela v únoru ovulační testy, ať zhruba vím, kdy mám vlastně ovu 🙂 Takže tak 🙂 Teď mám mít ms kolem 16-18. 2., tak uvidíme 🙂
@senoritapetra snad ti to vyjde ale myslím si že jo 🙂 no pak dej vědět 🙂
@adriankavalo12 Já nevím no, jsem už docela skeptická 🙂 Tak uvidíme, zatím je brzy testovat 🙂 Já budu držet pěsti Tobě, ať ten dušík není jen planý poplach 🙂 Teď nevím, jestli jsi to psala či ne - ovulační testy jsi zkoušela? .-)
@senoritapetra Ano zkoušela 🙂

@senoritapetra jo tak to jsem ráda zítra si budu dělat ještě test a pak jdu k dr tak dám vědět jak jsem dopadla díky