Je to těhu, nebo ne?
Ahoj holky 🙂 .. chtěla požádat o radu nebo názor...Asi tři dny mě pobolívá a občas píchá v pravém podbřišku..a do toho mě ještě začali bolet prsa (bradavky) hlavně teda na dotek..myslíte si že bych mohla být těhotná? S přítelem se snažíme, ale pořád nic...Přítel mi teda už několik dní tvrdí že mám prsa větší, tak nevím..Těhotenský test jsem si dělala asi cca před 10 dny a byl negativní..Co si o tom myslíte? Děkuju za vaše názory 🙂
Buď zkusit test znovu nebo navštívit Dr. a nebo obojí 🙂
tak záleží u kterého dr.. pokud u obvodacky tak jo ty rády sadí prášky ... je potřeba na gindu
ttj no uvidíte zkuste test znovu a podle toho ginda znovu nebo ne ... kdyžtak i s poz. testem v ruce ..
pak dejte vědět jak jste dopadla 🙂
@lenca_hr tak pokud se ti čárka objevuje opakovaně tak to vypadá tak na 90% aspoň že ano 🙂 každopádně co nejdřiv navštiv p. doktora i když nejsi objednaná u nás brává takovéto případy do 8 hodin , i s neobjednanými ženskýma a normálně řekni že máš podezdření na těhotenství ... tak jestli by sena tebe mohl mrknout
@kusalova7. Jo určitě..ještě si Teda udělám pro jistotu ještě jeden test, ale k doktorce si 100% zajdu 🙂 děkuji 🙂
Jak dlouho meskate s ms?
Ona švagrová měla Mez. ještě před asi 2 měsíci pak si dělala test s podezdřením který jí vyšel pozitivně a doktor na kontrole jí řekl že je v 6 měsíci , přitom nic na ní vidět nebylo , ani bříško neměla vypadala jen jako by jí začalo více chutnat , nwm teda jak teď ,ale má termín 2 měsíce po mě .. takže asi tak ..
já měla pozitivní tt až v 8 tydnu 😉 a na UZ už bylo vidět srdíčko 🙂 dřiv ani duch 🙂
též jsem zvědavá 🙂
Ahoj 3DC (utery) jsem nasadila clostil jeden prasek rano na 5 dnu.Dnes jsem si udelala ze zvedavosti ovulacni test a slaba carka a ted odpoledne hodne silna.Prikladam foto.Ja myslim ze by mohl byt zitra pozitivni co myslite?? je to mozny pri clostilu neni to brzy?? dnes jsem 5DC a zitra budu volat dr aby me vzala na ultrazvuk,co si o tom myslite??BT jsem pri ms nemerila a zacla jsem az dnes a 36,9.diky

@lenca_hr Já bych zopákla to testování 😉.