Je to těhu nebo není? 🙂
Dnes den MS a tohle na testu. V červenci jsem podstoupila revizi, a po ní jsem měla rozházený cyklus....Podle starého bych měla dnes mít termín MS, ale třeba minulý měsíc přišla MS o 4 dny dříve.
vůbec netuším kdy jsem mohla mít ovulaci.A hlavně jsem to ani nezjišťovala kdy jí mám 🙂
A není třeba moc slabá na den MS?
Ahoj holky, potřebovala bych názor 🙂 po celý měsíc mi je divně- teda od ovulky, kdy byl sex... skoro všechny příznaky těhu kromě bolestivosti prsou. Včera měla přijít mrcha, nepřišla. Mívám to pravidelné na den. Ráno jsem si dělala test a byl zcela negativní a mrcha stále nic..Myslíte že je na test ještě brzo ? měla jsem test citlivost 10. Nevím jestli už nezačínám šílet a moc se pozorovat 😀
vím že byla 2. 11. 🙂
@pepinova Tak to nevím, ale pokud jsi měla ovulaci 2.11. (resp. předpokládám, žes to věděla podle toho, že jsi měla pozitivní ovulační test), tak slabá čárka je vidět leckdy už i 10 dnů po ovulaci, tzn. 12.11...teď už to je nějakých 19 dnů, to by měla být druhá čárka vidět už krásně, i kdyby ovulace byla třeba o 2-3 dny později 😉
Taky ji vidim 😀
@pepinova Pokud jsi měla mamatest, tak prý někdy v krabičce s citlivostí 10 bývají s citlivostí 25 (ty, co se prodávaly dřív).
Nicméně já mám tu zkušenost, že se starým mamatestem citlivost 25 jsem měla ducha už 10DPO a s novým s citlivostí 10 slabou čárku až v den menstruace. To si člověk fakt nevybere. Držím pěsti 😀
@pepinova No právě. Já si pak navykla kupovat levnější. Nepamatuju si, jak se jmenují, ale je to taky citlivost deset a jsou tři v balení a stojí to kolem 40-ti Kč. Možná Cemio nebo tak nějak? Prostě v lékárně chtěj levné testy s citlivostí 10 po třech kusech. Jiná firma to snad ani nedělá a ty mi fungovaly 🙂 Nejlepší na tom je, že paní lékárnice říkala, že to vyrábí ta stejná firma jako mamatest, jen to prostě jinak balí a prodává pod jinou značkou.
No on to taky může být opožděný vývoj, pokud je ovulace normálně. Gynekolog mě vždy utěšoval, že to roste skokově, ne lineárně, takže opravdu vyčkat a držím palce! Občas se to prostě nemůže rozhodnout, jestli se to má udržet nebo ne, tak nohy k sobě a drž a posílej bříšku pozitivní energii 🙂 Já pořád měla ruce na břiše a vduchu říkala - snaž se, snaž se 😅
Ahoj dámy,
Mam takovy problem je to asi 7 dni po pohlavnim styku . Ted nejak mi byva casto spatne a citim se zvlastne . Jsem furt unavena alitaji mi chute 😀 citim tlak v brisku i pod brisku myslite ze bych mohla byt tehotna ? ?Dekuji za odpoved 😉
ahojky holky , jak já to čekání na MS nesnáším ☹ , ano vím, že jsme na tom všechny stejně.... Samozřejmě, že mám snad všechny příznaky těhu, protože si je snad vsugerovávám, už více jak týden mě tak různě pobolívá v podbřišku nalevo i napravo a o prsou ani nemluvím na dotek jsou strašně bolestivě citlivé, náladu mám pod psa, rozbrečí mě snad každá maličkost a do toho je mi dneska pěkně nevolno. Dnes jsem 29DC a 15DPO MS má dojít za 4 dny, nechci zbytečně testovat abych nebyla zklamaná, ale to budu i tak když mrcha dorazí. Omlouvám se, že s tím otravuji,ale potřebovala jsem to někomu říct, doma se tím nechci svěřovat, co kdyby náhodou to vyšlo, tak bych chtěla mít pro všechny vánoční dáreček 🙂 Všem vám tady držím palce ať najdete vysněné // 😉
@zuzousek92 Ahojky, myslím že na chutě je příliš brzo..ale bolest v podbřišku atd. by být v těhu mohlo...měla jsem to dost podobný, zatím čekám na výsledky..🙂
@ajusska Ahojky, co můžu říct za sebe, tak vYčkej.... test jsem dělala v den očekávaný ms a nic..doktor nic po 2 dnech zpoždění samozřejmě neviděl, ale říkal, že vyčkat týden pak test nebo rovnou k němu..mrcha zatím nedorazila a doufám že ani nepřijde 😀 ...jinak mě začaly bolet prsa až týden po zpoždění..
zkus počkat a udělat znovu taky jsem měla slabou a pak už byla výraznější asi za 2 dny
zdravím Vás všechny, chtěla bych se zeptat, jestli by mohl být příznak začínajícího těhotenství píchání v podbřišku, spíš ale píchání na vaječníkách. Děkuji moc!
Zdravím všechny 🙂 mam dotaz ! S manželem sme mely styk 24.12.2013 zitra co jest 30.12.2013 to bude presne týden co mam bolesti v podbrisku a zádech těžší nohy! Bolesti mi zacaly uz 3 den jako pred MS Ale tu mam dostat az za zhruba 20 dni! Na tváři mam více pupínku které jsem nikdy nemela! Ikdyz spim dlouho tak i presto cely den prozivam! S tehotenstvim nemam zatím zádné zkušenosti bohuzel a test jsem si jeste nedělala asi ze strachu ze bude negativni! Dekuji vám ta případnou odpověď Aylin 🙂

@zuza421 Tak si přidej těhotenství na profil, ať se máš čím kochat 🙂