icon

Je to znovu biochemické těhotenství po embryotransferu?

sadovka
5. únor 2022

Ahoj holky, jaký je prosím Váš názor,je to biochemko nebo ne? Jsem 9 dnů po KET a mám za sebou už několik biochemických a tohle se mi zdá být stejný případ. Testy jsou 5.7.8. a 9. den po KET. Já vím že se to za pár dnů bezpečně dozvím,jen teď si ještě nejsem jistá a tak se v tom zoufalství ptám... Děkuji

Je to znovu biochemické těhotenství po embryotransferu?
pajasala
5. únor 2022

@sadovka první je fialový nebo modrý?

sadovka
autor
5. únor 2022

@pajasala promiň,první je fialový

malinkata
5. únor 2022

@sadovka nehazela bych flintu do žita, ten poslední je jiný druh.
Ale chápu Tě
Mám za sebou dvě biochemka v rozmezí roku a půl

katule1990
5. únor 2022

@sadovka Ten modrý vůbec nemůžeš posuzovat co do síly čárky s těmi ostatními, je to jiná značka. Já jsem taky na mamatestu měla pěknou čárku a na jiném ze stejného vzorku moči sotva ducha. Test by měl sílit ob dva dny, ale musíš testovat stejnou značkou. Na sedmý den byla ta čárka dost silná, ten test je i docela rozmočený. Ještě bych neházela flintu do žita. Já jsem testovala 9. den po KET a čárku jsem měla o dost slabší než ty ten sedmý den. Držím palce

sadovka
autor
5. únor 2022

Děkuji holky za Vaše názory 🙏 kéž by jste měli pravdu 🙏🙏

pajasala
5. únor 2022

@sadovka myslím že to vypadá dobře. Zítra zkus opět mamatest a uvidíš. Přeji ať krásné zesílí

sadovka
autor
5. únor 2022

@pajasala moc děkuji,já se strašně bojím

jjasmina
5. únor 2022

@sadovka ten modrý neposuzuj vůbec, vypadá to fajn, přeji ať je vše v pořádku ❤️

sadovka
autor
5. únor 2022

@jjasmina holky ani nevíte jak moc doufám,že máte pravdu 🙏 i když já jsem asi strašnej pesimista,ale strašně strašně moc si přeji ať máte pravdu 🙏❤️

jjasmina
5. únor 2022

@sadovka já to chápu, mám za sebou několik tehu a jedno úspěšně, držím pakce

kikika87
5. únor 2022

@sadovka Když si testovala 5 a 7 den tak je tam krásný skok. Lepší testovat obden a stejným testem. Bude to prukaznejsi a nebudeš zbytečně v nervu. Vypadá to báječně, věř ❤

sadovka
autor
5. únor 2022

@kikika87 zkusím zítra mamatestem ❤️ moc si vážím toho,že jste mi tu v klidu odepsali a neděláte si že mě srandu,že jsem nedočkavá blbka 🙄

kikika87
5. únor 2022

@sadovka Dej vědět ❤ držím moc palečky

sadovka
autor
6. únor 2022

Holky🙏🙏🙏 mám úplně sevřený žaludek,ale já myslím,že čárka je fakt silnější 🙏🙏 není to málo na 10den po KET že ne🙏🙏 já si tak moc přeji aby to dopadlo 🙏🙏

pajasala
6. únor 2022

@sadovka vypadá to super. Gratuluji

sadovka
autor
6. únor 2022

@pajasala 🙏 moc děkuji, strašně moc si přeji,aby se nic nepokazilo,ale to si přejeme vždycky každá žejo❤️🙏

kikika87
6. únor 2022

@sadovka Úžasný ❤ a už budu v klidu a raduj se...Nebo se o to aspoň pokus💪 ty začátky jsou prostě těžký na hlavu, samotná sem byla úplně v nervu. A to jsem teda do teď😂 dejte si kafíčko a dortik na nervy🎂

katule1990
6. únor 2022

@sadovka Čárka zesílila úplně ukázkově 🤗. Vypadá to moc dobře, čárka na 10. den rozhodně není slabá, naopak 😊. Držím palce, ať jde vše takhle dobře i dál ☘️.

sadovka
autor
6. únor 2022

Holky moc děkuji, včera jste mi psychicky vážně moc pomohly 🙏🙏❤️

lentilka_09
6. únor 2022

@sadovka Ja som dnes 13 po ET

sadovka
autor
6. únor 2022

@lentilka_09 tak to je krásné ❤️ tiše gratuluji

lentilka_09