icon

Je tohle pozitivní test?

pasodoble
4. únor 2017

Prosím o vaše názory...je tohle pozitivní test?

Je tohle pozitivní test?
Strana
z2
lentilkah
4. únor 2017

Duch tam je. Ale porad neni nic jiste.

pasodoble
autor
4. únor 2017

Je to teprve 23. den cyklu, velmi brzy😉

misulinka44
4. únor 2017

@pasodoble jak dlouhe mas cykly? Jeto dost jasna carka...zadny duch... pockej par dni a zopakuj test🙂

pasodoble
autor
4. únor 2017

Většinou plus mínus 27 dní. Dnes je to 12. den, co jsme si s manželem udělali hezký večer😉

misulinka44
4. únor 2017

@pasodoble tak urcite test pozitivni je...zalezi twd na mnoha okolnostech. Tak at sili a mimi se udrzi;)

pasodoble
autor
4. únor 2017

@misulinka44 Děkuji, ale jsem trošku v rozpacích, máme už 3 děti a další jsme neplánovali 😉

misulinka44
4. únor 2017

@pasodoble tak to byla na miste adekvátní antikoncepce:D nj,stane se...

lenka080
4. únor 2017

No je to tam 🙂 o tom neni pochyb

pasodoble
autor
4. únor 2017

@misulinka44 právěže měl manžel ochranu😉

lenka080
4. únor 2017

@pasodoble tak ze by dirka?

markyspu
4. únor 2017

@pasodoble podle me je pozitivní. Uvidis udělej za dva dny a měl by zesílit.

pasodoble
autor
4. únor 2017

@lenka080 Netuším, kde se stala chybka😉

lenka080
5. únor 2017

@pasodoble muzu se zeptat? Jestli nechces neodpovidej...nechate si to? Psala jsi ze uz mate tri.ja si neumim predstavit mit ctyri deti.asi ani tri 😀. Hrabe mi ted ze dvou 😉

viti
5. únor 2017

@pasodoble deti jsou dar...🙂

pasodoble
autor
5. únor 2017

@lenka080 Ahoj 🙂 máme tři kluky😉 Je to docela záhul, ale život bez dětí si neumím představit... Říkám si, proč zrovna my, když jsme další už neplánovali a je tolik párů, kteří po miminku touží a nedaří se. U nás jeden chráněný styk a stejně si to cestičku našlo😍
Čárka dnes zesílila...už není asi pochyb...manžel to ještě neví😉
Momentálně nevím vůbec co dělat, ale pokud se to udrží, asi bych si prcka nechala. Je to pravda, je to dar❤❤❤

lenka080
5. únor 2017

Je to opravdu dar.ja nemohla otehotnet 10 let.ale tam to byl asi spatny partner.priroda to proste nechtela. Treba je to u vas uz holcicka 🙂 my uz teda treti neplanujem ale kdyby se zadarilo tak si ho asi taky nechame 🙂 dej pak vedet co manzel na to a jak jste se rozhodli 🙂

pasodoble
autor
6. únor 2017

Dnes ráno😊

lenka080
6. únor 2017

Ale vypadas ze mas radost? 🙂

pasodoble
autor
6. únor 2017

@lenka080 Radost...spíš překvapení a bije se to ve mě, co dál... S klukama je to fakt docela zápřah, ti dva mladší jsou hodně živí a upřímně si do toho všeho nedokážu představit mimino... I když věřím, že by mi i hodně pomáhali...no fakt nevím, jak to dopadne...ale z té tabletky na přerušení mám docela velký strach😞

netopejr
6. únor 2017

@pasodoble Ono so to v člověku trochu tluče tim překvapením.... Ja cekam 4., plánované. Ken prislo krapet dřív. O 4 mes.pozdeji bychom se už hodne snažili... A ja jsem z toho porad nějak vedle.... 😁 Přitom nechci představovat to urputně snazive období,to už jsem zažila. Takže supe, ale me vlastně rad ještě nedošlo,jsem těhotná. 😂 Teda krom toho, ze je mi slatne, zvracím a tak jako obvykle 😂
Jsem pro nechat. Bud bude mit tretiq syn parťáka do dvojice, nebo budete mit změnu a holčička bude taky super a budou z ni všichni poprdění. To ke win-win. 😉

lenka080
6. únor 2017

@pasodoble z jake tabletky na preruseni? U mini interupce se dava tabletka? A jak mas stary kluky?

pasodoble
autor
6. únor 2017

@lenka080 Od roku 2014 je uzákoněna nová forma přerušení těhu pomocí tzv. potratové pilulky...takže nemusíš podstupovat chirurgický zákrok. Jde to jen do 7tt, pak už pouze klasická interupce. Obojí je pro mě noční můra😱
Jinak kluci mají teď 11, 6 a 4 roky, samozřejmě nic neví, ale už na Vánoce si starší dva psali Ježíškovi, že by chtěli sestřičku, takže věřím, že by mi i hodně pomáhali😊

pasodoble
autor
6. únor 2017

@netopejr Jak máš staré děti?

netopejr
6. únor 2017

@pasodoble 1,3,5

lenka080
6. únor 2017

@pasodoble a tak to bych do toho sla 🙂 kluci jsou uz velci.a kolik je tobe jestli se muzu zeptat?

pasodoble
autor
6. únor 2017

@lenka080 37😉

viti
6. únor 2017

@pasodoble pozitivniiii🙂

viti
6. únor 2017

@pasodoble drzim palecky i tobe i sobe😍

lenka080
6. únor 2017