Je TT v pohodě?
Test dělán 28dc , menstruace není pravidelná . Ale omylem sem ho nechtem skripla :( co myslíte , další testy před slaboučký duch .

Udělejte si nový test, tomuhle bych moc nevěřila
Ja tam nevidim nic. Proc si kupujete plastovy, kdyz ho pak rozpitvate? Boze muj 🙄🤦🏼♀️
@stanulice Tak proc se ptate, kdyz tam tu carku sama vidite? 🙂 Tohle za me neni test, ktery prokazuje tehotenstvi. Je to rozkuchany, pomackany, rozmoceny, cosi.
Kdyz tu carku lovite tim, ze test musite rozpitvat, aby slo vubec neco videt, tak bude asi lepsi si udelat za dva dny test novy, ne?
@ema90 paní , slečno Emo90 nevím co jsem vám udělala , ale pokud vás naštval muk příspěvek tak stačí se chytnout za hlavu a zmáčknout šipku zpět . Tak jednoduché , jestli je v tom nějaký mindrak omlouvam se a mrzí mě že jsem vám přišla do rány , . (Ale nějak si z toho nic nedělám :* ) . Takže pro upřesnění jelikož předešlé testiky byli duchové slabé tak sem si ke nalepila na papír (což určo nejsem jediná ženská na světě co to dělá ) bohužel v lékárně už testy obyč neměly jen tento což doufám že neřeknete že za to můžu já :D , tak sem ho potom vytáhla abych mohla nalepit , nevím asi plast mě na malej papírek držet nebude :D :D ... Co myslíte ? Vy bože můj :D
@stanulice pani reje ve vsech diskuzich nejak bych ji neresila😂 a na rozebrane testy ma vylozene alergii😂
@stanulice kazdopadne bych pockala na dalsi a pak delala nejake zavery☺️Tenhle test je takovej na nic☺️
@michaelarousova Nejen na rozebrane testy, ale taky na neviditelne duchy x dni pred ms 😊
@ema90 tak nereagujte a je to☺️Kazdej jsme nejakej☺️
@stanulice a to si vzala kde, že tě napadlo rozložit? Nic tam není, jestli mas pocit ze meska ms udelej další test
@lachtanice86 nějak nechápu otázce :D , už s psala proč jsem po delší době test vytáhla z obalu .
Na testu nevidím ducha, ale spíš rysku.
@martaskaaa děkuji já si myslim že je úplně na nic ;) zkusím další 🙂
@stanulice ja taky nerozumím řeči tvého kmene.
@lachtanice86 Aaaa další dobrý den a sbohem :D
@ema90 Presne a na 10siatky ostatych negatívnych testov.
@stanulice Nie nepoznám žiadnu zenu co si lepi tehotenske testy na papierik. Dokonca negatívne a este ich aj rozobera. To je akože k comu dobre? Poznam len také co si urobia jeden max.2 testy ak meska MS. A hned su v obraze. 😉
K otázke-test je negatívny.
@stanulice si budu psát co chci, ale u někoho kdo nesklonuje slova, píše hrubky, vynechává písmena, a pak se ještě rozčiluje, tak to je opravdu těžký pochopit. Nazdar
🤦🤦😆 OMG, zenska!
@sudylichozrout To je material, co? Ale blba jsem uplne ja 😂🤦🏼♀️
@ema90 Njn, "snažylka" 😀 (dle vzoru Jyrka).

@stanulice co to je za rozebrany tt