Je tu nějaká možnost otěhotnění bezprostředně po vysazení?
Ahojky, potřebovala bych poradit :D Přibližně 3 roky beru antikoncepci 21/7 a nikdy jsem si neprodloužila cyklus. Letos o prázdninách poprvé a bohužel se mi stalo, že jak jsem skončila jiný den než jsem zvyklá, tak jsem si 1. prášek nevzala po 7 denní pauze (9.9.) ale až po 11 denní pauze (14.9) (v letáčku jsem se dočetla, že první týden je nejrizikovější) Když jsem si to uvědomila, hned jsem to řekla příteli a ten se k tomu postavil tak, že je mám brát dál, ale nebudeme se nijak chránit jak tam doporučují (každý den jsem meli pohl. styk než jsme si to uvědomili). Jestli prý z toho bude mimisek tak mu to vadit nebude, že to prostě necháme osudu. Zajímalo by mě, zda je tu možnost, že by se mohla spustit ovulace a mohlo by se to podařit a nebo je to nesmysl. Zbývá mi 5 dní do očekávané Ms a před 2 dny se mi stalo že jsem lehce růžově zašpinila, tak sem myslela že začíná MS a od té doby vůbec nic. Nikdy se mi to nestalo, přisuzuji to tomu špatně užitému antiko na začátku cyklu, ale zároveň každý měsíc mám týden před Ms příšerně bolavá prsa a dnes jsem si uvědomila, že vlastně ani nevím že je mám. Absolutně nic... jenom bolest podbřišku. Je tu nějaká možnost že bych mohla otěhotnět takhle bezprostředně po vysazení? Děkuji za odpověď 🙂 Zajímalo by mě jestli se některé stalo něco podobného. 🙂
@levandulka_fialova Test jsem si dělala dnes ráno a negativní, tak to asi tedy nevyšlo 🙂

Teoreticky to možné je, prakticky si nemyslím. Dnes bys už test měla pozitivní, zkus to a budeš vědět.