Je vidět druhá čárka na těhotenském testu?
Dobrý den, jsem tu nová ale půjdu to jsou s otázkou. Už rok a půl se snažíme a dnes mi vyšel test takto. Nevím jestli jsem slepá a nebo už mi to spliva ale myslíte že tam ta druhá čárka je ? Mám 2 dny do menses 😔😔

@kvetussvoby97 spíš ryska
@kvetussvoby97 spíš ryska
@anonym_9122b3 a to je špatně? 😔
Takže zkoušet dál. Děkuji 😔
Ano zkoušet pár dní testovat dál 🙂
@anonym_9122b3 a to je špatně? 😔
@kvetussvoby97 tím že je to nejspíš ryska tak je test negativní počkala bych pár dní
Něco se tam rýsuje🙂 ,ale ještě bych těch pár dní počkala.
Mmmm, toto bych asi za pozitivní test nepovažovala.
@kvetussvoby97 proč si děláte test před menstruaci? Má se dělat až po ní, pak je to jistější.
A tedy už tok a půl se snažíte a pořád nic? Ono obecně pravidlo je, když během ročního snažení nic, tak pak jít k dr. Opravdu doporučuji, pokud se Vám menses dostaví, na nic nečekejte a běžte.
Klidně testuj i před ms a lov duchy 🙂 Nebudeš jediná a je to jen a jen tvoje věc 🙂 Btw je tu skupina " snažilky" kde ti rády pomůžeme s lovením duchů 😁
Zároveň souhlasím s @ina10. Pokud se snažíte rok a půl, je vhodné si nechat udělat vyšetření na zjištění neplodnosti. Nemusíte jít hned do ivf ( záleží kolik máte času, jaký máte věk). Ale hormonální profil, ultrazvuk a prohlídku dělohy, krevní vyšetření na trombofilní mutaci, potvrzení ovulace na uktrazvuku a spermiogram.
Jinak víš, že ovuluješ?
Klidně testuj i před ms a lov duchy 🙂 Nebudeš jediná a je to jen a jen tvoje věc 🙂 Btw je tu skupina " snažilky" kde ti rády pomůžeme s lovením duchů 😁
Zároveň souhlasím s @ina10. Pokud se snažíte rok a půl, je vhodné si nechat udělat vyšetření na zjištění neplodnosti. Nemusíte jít hned do ivf ( záleží kolik máte času, jaký máte věk). Ale hormonální profil, ultrazvuk a prohlídku dělohy, krevní vyšetření na trombofilní mutaci, potvrzení ovulace na uktrazvuku a spermiogram.
Jinak víš, že ovuluješ?
@reeeza u mě je to složitější, jsem hlídaná skrz rakovinu děložního čípku, ale dám doktor říkal že by to nemělo mýt vliv co se týče otěhotnění. Jednou už sem těhotná byla - přišla jsem o ní ve 4. Měsíci . Trošku složitější, ale sám doktor říkal že by to problém být neměl, jen že to potrvá 😮💨
trochu to vypadá jako že se rýsuje. budu držet palce👍
Jinak víš, že ovuluješ?
@reeeza Mas link na skupinku? Ja nasla vsechny mrtvy
budu držet palce, ať to vyjde 🙂 malinko vidím nějakou rysku

@kvetussvoby97 je