icon

Jeden den pozitivní test, druhý den negativní - těhotná?

kristl85
24. kvě 2013

Ahoj holky, mám nepravidelný cyklus a teď je to 11. den po ovu a zaroveň 28. den cyklu. Včera jsem si udělala test a vyšla tam slabounká čárka, dneska ráno jsem testovala znovu a nic tam nevidím. Jde mi o to, jestli můžu být i tak těhotná nebo vůbec. Nevím jestli ta hodnota HCG jen roste nebo jestli může ze začátku taky kolísat-tím by se to pak vysvětlilo. Potřebovala bych názor nějaké těhulky, jestli to měl někdo stejně. Moooc vám předem děkuji za reakce.

Strana
z2
baskooskavy
18. led 2017

@absintka19 tak nejak .... zkusim hned zitra zase mama testem mam 1 den zpozdeni

absintka19
18. led 2017

@baskooskavy dej pak vedet 🙂 holky vzdy blbnou ze testuji drive nez by meli 🙂 nejlepe je tyden po vynechani a presne dle instr.na testu- nej citlivost 10 , my s holkami mame nejradeji dr.max test (kdyby mimi do te doby odeslo tak bez stresu, kdyz se chytne bude lepe ).

monikajin
13. únor 2017

Ahoj holky 🙂 potřebovala bych poradit.. cca před měsícem a něco jsem vysadila antikoncepci a už 14 dní se nedostavila menstruace. Dneska jsem si dělala test (Lady MAX od Dr. Maxe) a vyšel pozitivní. Čárka je dost silná. Je možné, že by to bylo negativně pozitivní? Omlouvám se za kvalitu fotky. Moc děkuji 🙂

absintka19
13. únor 2017

@monikajin po 14 dnech uz by mel byt silny ;) spise potichoucku gratuluju 🙂 jen at se vse povede 🤰

monikajin
13. únor 2017

@absintka19 Moc děkuji 🙂 říkala jsem si, jestli to nemůže nějak souviset s tou antikoncepcí, nebo jestli nemám teď MS dostat, jen třeba se zpožděním kvůli tomu vysazení

kristyna888
17. zář 2020

Ahoj chtěla bych se vás všech zeptat je možné že s 99% můžu být tehotna? Jelikož jeden test jsem si delala včera ráno kolem 8 zhruba a visel pozitivní ale druha čárka byla světla(duch)a a před chvílí sem si delala druhej a visel negativní můžu být tehotna? Podle toho prvního si zajdu k doktorovi rači aby mi to zjistil nejak

katherine177
31. kvě 2021

@kristyna888 Jak jste dopadla ? Já to tak mám dnes ,1 slabě pozitivní,1 negativní.Dva dny zpoždění.

alfinka3
21. říj 2021

@kristina88 a @katherine177 jako Vám to prosím dopadlo?

katherine177
21. říj 2021

@alfinka3 u mě z toho bylo biochemické těhotenství

alfinka3
22. říj 2021

@katherine177 děkuji, ja měla ctyri dny pozitivni a prosperujici čárky, jsem objednana az 29.10. a vcera jsem jen tak zkusila (chtela jsem test se silnou čárkou na památku) a byla tam jen jedna, tak ted čekám až se dostanu k doktorce a hledám naděje, i když je mi jasné, že se budeme muset snažit dále, že z toho nic nebude :(

katherine177
23. říj 2021

@alfinka3 také jsem to tak měla několik pozitivních testů,objednaná k lékaři za 2 týdny ,a čárka slábla až byla jen jedna :( opakovalo se to ještě 2 měs ,teď zatím bez výsledku

alfinka3
23. říj 2021

@katherine177 držím palečky a až budu vědět od doktorky více, dám vědět 😊

Strana
z2