icon

Jeden pozitivní test a dva negativní. Jsem těhotná?

kackai
25. srp 2021

Hezký večer,
moc ráda bych vás poprosila o radu 😊. Je to cca 3 týdny, co jsem měla nechráněný pohlavní styk. Já už cca 12 let v kuse beru antikoncepci ( Nuvaring) a myslela jsem si, že se nic nemůže stát.🤷‍♀️🤦‍♀️ Normálně jsem dostala min.týden menstruaci, která byla úplně stejná jako ty předtím, jen tedy mě dost bolelo zavádění tamponu, proto jsem si dnes (cca den po skončení menstruace) udělala pro sychr těhotenský test ( koupila jsem obyčejný za 50,- v lékárně) a byl pozitivní (lehká druhá čárka). Samozřejmě panika a šla jsem si udělat druhý ( v balení byly dva) a druhý vyšel negativní. Nedalo mi to a běžela jsem do drogerie a koupila dva "lepší" plastový testy a běžela domů si jeden udělat a opět byl negativní. Mám ještě jeden a ten by měl být přesnější a ten si nechám na ráno. Myslíte, že jsem vážně těhotná? Stalo se to nějaké z vás?? Popřípadě nevíte, kde v Praze mě vezmou na vyšetření bez registrace? Jsem upřímně v háji, protože těhotná být nechci, nemůžu. Moc děkuju za vaše názory!!! K. ❤️

Jeden pozitivní test a dva negativní. Jsem těhotná?
Strana
z2
teruteru
26. srp 2021

@kackai jestli beres v kuse 12 let antikoncepci, tak je to preci jedno....od toho ji beres.

Strana
z2