Jeden test pozitivní další negativní
Krásný den milé maminky,
Je možné, aby mi jeden test vyšel pozitivně a další negativně.
Je to možné rozdílnou citlivostí nebo spíš máte zkušenost, že pozitivní byl chybný?
Mám jít v pondělí na krev a nevím zda to není zbytečné a nemám počkat na meškání na. Mám pět dní před ní.
Díky moc
Pockej na ms , a ty testy jsou kazdy jine znacky ?
Naprostá zbytečnost plašit s odběry krve 5 dní před MS... I když ta třeba něco je, pořád to může s MS odejít a o to víc budeš zklamaná...
@lucinkamarecek Ono asi celkově nemá cenu dělat test před očekávanou menstruací - velké množství těhotenství v prvním měsíci zanikne.. Údajně zanikne 80 procent těhotenství a z toho většina do třetího týdne..
@agneska7 jjj
@lucinkamarecek tak to je spatne . to se neni cemu divit . vzdy testuj jen jednou znackou
Kazdy ma jine mnozstvi barviva,citlivost
Milé maminky teď se mě přihodilo , že jsme jednorázové jako kdyby spinila ale bylo to jiné než mestruace mám ji mít až za 7dni a teď po celodenní bolesti v bedrech a podbřišku jsem jednorázové zaspinila tmavou krvi až dohněda . Co myslíte že by to mohlo být?
@lucinkamarecek Já několik dní před menstruací špinila, když se uhnizďovalo vajíčko. Poprvé se uhnizďovalo, ale nedopadlo to. Menses jsem dostala. Měsíc na to stejné špinění, uhnízdilo se, vše dobře dopadlo a už jsem to nedostala .
K tomu testu - první těhotenství mi vyšly na testu dvě čárky, druhý den jedna a druhá slabá, třetí den jen jedna. Doktorka mě začala děsit mimoděložním těhotenstvím - vše ale bylo naprosto v pohodě. Chce to chvíli počkat.
@atevii děkuji maminky za rady bohužel z krve negativní

Ja bych počkala do ms mas ještě daleko. Testuj az v den kdy ma prijit😉