Jedná se o začínající těhotenství? Bolest podbřišku

matulinka88
12. kvě 2015

Ahoj holky.

Mám takovou otázku, potřebovala bych znát názory ostatních.
První den poslední menstruace byl 23.4.2015 ( od 5 - 9 dne cyklu beru Clostilbegyt + jsem po laparce - odstaněna minimální endometrióza ) minulý týden 5.5. jsem byla na kontrolním ultrazvuku u svého lékaře, s potěšením mi oznámil že je vše krásně připraveno k početí miminka.... Celý minulý týden mě bolel podbřišek to vím že bylo kvůli ovulaci a ještě se mi ktomu přidala veliká citlivost prsou - bradavek.
Dnes mám 8 dní do menstruace, ale bolest v podbřišku stále trvá ! Neříkám že to nemůže být bolest přicházející menstruace, ale před MS mě tzo vždy bolí pravidelné den maximálně dva před očekávanou MS.
Má stím někdo zkušenosti ? Popřípadě jestli může jít o ranné těhotenství nebo něco jiného ? ( o miminko se snažíme už tři roky...... )

Díky za každou radu 🙂
M.

karcoolkap1
12. kvě 2015

No tehu poznala podle toho,ze me bolelo bricho jako na MS uz asi 7 dni pred tim nez jsem to mela dostat. Odpo jsem si udelala test, vedela jsem, ze jsem tehu a byl tam slaby duch. No tak bud muzes porad testovat nebo vydrzet 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru