Jen chemické otěhotnění nebo opravdu těhotná?
Aho ženy =), chtěla bych se s Vámi poradit, test jsem si dělala 21 a 22.10 a mám dne 23.10. dostat menstruaci, myslíte , že jde jen o chemické otěhotnění jak jsem se dočetla (test muže být pozitivni vlivem brzké menstruace) a nebo si mám dojít na krevní testy k p. dokrotce? a nebo ještě počkat?? Vůbec si nevím rady :-/ Děkuji moc za rady =)

Souhlasim. Zkus jiny test a testuj obden. Pokud bude silit a budes mit nakonec silnou druhou carku, tak az pak si zavolej k dr a oni te objednaji. Vetsinou objednavaji az na cca 7tt.
Jinak carka vypada hezky, je silnejsi nez byva u biochemickeho, ale je to mamatest, ktery nebyva uplne spolehlivej.
Počkat pár dní a udělat test znovu. U doktorky by stejně nic ještě nechtěly dělat.
Já takhle pozitivní měla vždy Mamatesty v den očekávané menstruace a 2x se mi pak už nedostavila a mám z těhlech nenápadných // dvě úžasné děti 😉 držím palce, ať tomu tak je i u Tebe! 😵 🙂
Já bych počkala a test si udělala ještě poté, co se očekávaná menstruace nedostaví. Doktorka by teď asi stejně ještě nic nezjistila. Já jsem šla k doktorovi týden po zjištění pozitivního testu (dělala jsem si ho 2 dny poo zpožděné menstruaci) a ještě nic na sonu neviděl a pozval si mě na další týden.
U první dcery jsem taky testovala před MS a už byla vidět čárka. O žádném chemickém těhotenství jsem nečetla a na krevní testy nechodila. Udělala jsem si pár testů po několika dnech, čárka sílila, tak jsem v 8 tt šla k dr a už bylo srdíčko. je zbytečné tam chodit brzo, běhat denně na testy, nechat se dr strašit, že ještě není srdíčko a vypadá to špatně, jak tady čtu ve spoustě diskuzí.

nejlepší bude počkat ještě dva tři dny, jestli se menses opravdu dostaví nebo ne a potom ev. udělat test znovu, ale doporučuji jinou značku než mamatest. Podle mě je zbytečné teď chodit k lékaři 😉