Jsem-nejsem?
na tak dlouhý spoždění bych čekala silnější čárku už. Být tebou,zajdu k dr ještě asi....
@nikoletka156 ono se to mění den ze dne,skus si tam třeba jen zavolat že měsíčky nic a na testu duch,tak co dál 😉
@nikoletka156 že nebylo nic vidět, může také znamenat zpoždění celého cyklu. Vydrž ještě pár dní, v pátek jdi na kontrolu, a kdyby jsi cítila ostrou bolest a nebo začala silně krvácet, utíkej na gyndu, jestli to není mimoděložní...
@kytty17 ano ve středu mě pichali vyvolávačů dneska mě píchá od rána pod bříškem na 5 jsem dneska objednaná
Ráno na testu duch těd měnší špinění spíš do růžová silné bolesti pod bříškem jedu k dr
@aleenka1234 není si jistý jestli to malinký byl váček ale zítra ráno mám dojíd na krev ale děsí mě to špinění, ale sliznici mám prý pěkně vysokou
Tak krev mi vyšla na 0,5 dneska na testu stejný duch asi falešný od včerejška krvácím již bez bolesti
I kdybys byla a špinila bys, je to v začátcích těhotenství relativně normální při zahnizďování vajíčka 🙂
@petulejan snažíme se +- půl roku ale zklamání bylo. To nevadí snad brzy prcek přijde těd hlavně pohlídat ovulaci nějak když poslední menstruace byla 1.12.2018 a teď přišla až 15.1.2019
To je mi líto, ale však ono to vyjde. Mám známé,spolubydlící, kterým se zadařilo, až když přestali řešit ovulace, bazální teploty a milovat se jak o závod /teda jestli se tomu dalo říkat milování/ . 🙂
@nikoletka156 buď skus teplotu měřit,ale tam je výsledek až po vidět,tak třeba i ovulacni testy kolem toho ctrnacteho dne od začátku měsíčku. K tomu nějaké vitamíny,jako kyselinu listovou a třeba i selen,zinek,magne a uvidíš,že se zadari 😉
Ahojky holky už 6 den má tělesnou teplotu od 36,6 až 37,2 furt dokola, vsechno mě bolí podbřišku celé tělo. Furt mi je zima.Test negativní mám to dostat 31.1.

@nikoletka156 no já vidím. Jen ať sílí