Jsem-nejsem?
Dobrý den nevíte co to znamená když je jeden proužek hodně viditelný a druhý slabší 1.1 jsem měla dostat menstruaci nedostavila se poslední menstruace 1.12.2018 dostala jsem minulý týden ve středu vyvolačku.

@luciebx minulou středu na ultrazvuku nebylo nic vidět
@nikoletka156 tak to je snad napsané v návodu co to znamená.
@lachtanice86 návod jsem neměla při sebe
@nikoletka156 Tak si zajdi na krev a budeš hned vědět na čem si
na tak dlouhý spoždění bych čekala silnější čárku už. Být tebou,zajdu k dr ještě asi....
@petulejan však jsem byla minulou středu moc šancí tomu nedávám
@nikoletka156 ono se to mění den ze dne,skus si tam třeba jen zavolat že měsíčky nic a na testu duch,tak co dál 😉
@nikoletka156 že nebylo nic vidět, může také znamenat zpoždění celého cyklu. Vydrž ještě pár dní, v pátek jdi na kontrolu, a kdyby jsi cítila ostrou bolest a nebo začala silně krvácet, utíkej na gyndu, jestli to není mimoděložní...
Jestli jsi dostala ve středu vyvolavacku, tak už by přišla ms
@kytty17 ano ve středu mě pichali vyvolávačů dneska mě píchá od rána pod bříškem na 5 jsem dneska objednaná
Ráno na testu duch těd měnší špinění spíš do růžová silné bolesti pod bříškem jedu k dr
@nikoletka156 Držím palce,dej vědět co a jak 👍
@petulejan myslím že stěma bolestma tam žádné mimi nebude :(
Drzim pesti
Jak si dopadla? ;)
@aleenka1234 není si jistý jestli to malinký byl váček ale zítra ráno mám dojíd na krev ale děsí mě to špinění, ale sliznici mám prý pěkně vysokou
@nikoletka156 dopadne to dobře 🙂
@aleenka1234 doufám že ano ale mám silné bolesti pod břichem :(
Tak krev mi vyšla na 0,5 dneska na testu stejný duch asi falešný od včerejška krvácím již bez bolesti
I kdybys byla a špinila bys, je to v začátcích těhotenství relativně normální při zahnizďování vajíčka 🙂
Nejsem :( už se to potvrdilo
@nikoletka156 to mě mrzí ☹
@petulejan snažíme se +- půl roku ale zklamání bylo. To nevadí snad brzy prcek přijde těd hlavně pohlídat ovulaci nějak když poslední menstruace byla 1.12.2018 a teď přišla až 15.1.2019
To je mi líto, ale však ono to vyjde. Mám známé,spolubydlící, kterým se zadařilo, až když přestali řešit ovulace, bazální teploty a milovat se jak o závod /teda jestli se tomu dalo říkat milování/ . 🙂
@nikoletka156 buď skus teplotu měřit,ale tam je výsledek až po vidět,tak třeba i ovulacni testy kolem toho ctrnacteho dne od začátku měsíčku. K tomu nějaké vitamíny,jako kyselinu listovou a třeba i selen,zinek,magne a uvidíš,že se zadari 😉
Ahojky holky už 6 den má tělesnou teplotu od 36,6 až 37,2 furt dokola, vsechno mě bolí podbřišku celé tělo. Furt mi je zima.Test negativní mám to dostat 31.1.

@nikoletka156 no já vidím. Jen ať sílí