icon

Jsem těhotná?

rachelinka84
17. pro 2014

holky včera měla dojít Ms ale nikde... test s citlivostí 25 ,a podle mě je tam duch. myslíte že se můžu pomalu radovat??

Jsem těhotná?Jsem těhotná?Jsem těhotná?
tarra27
17. pro 2014

citlivost 25, myslím si, že ano 🙂 mužeš se radovat.

cabalkova
17. pro 2014

Je tam. 🙂

klaire22
17. pro 2014

vypadá to, že se radovat určitě můžeš 🙂

sleepers
17. pro 2014

s citlivostí 25 myslím, že ano. Zkus citlivost 10 a třeba bude jasněji víc. Každopádně držím palce 😉

thesun
17. pro 2014

takhle mi vyšel test také, ale těho jsem nebyla... :( držím palce ať máš víc štěstí 🙂

lenasss
17. pro 2014

já myslím,že se můžeš radovat,ale zkus ještě test 10. Já měla úplně stejný v termínu MS

evcann
18. pro 2014

je tam 🙂

anty
18. pro 2014

určitě je tam 🙂

kkathuska
18. pro 2014

je tam duch 🙂

soleilll
18. pro 2014

Něco málo tam vidět je. Počkej pár dní a můžeš pořídit testy s citlivostí 10, ty můžou prozradit víc... Každopádně na gratulace je ještě brzy, i když držím palce.

lenerka1
18. pro 2014

Duch tam rozhodně je, ale s radováním raději pár dní počkat. Měla jsem silnější duchy (2x citlivost 10 a 1x citlivost 25 pěkně postupně sílící testovaná co 2 dny), pomalu už vymýšlela, jak to budoucímu taťkovi pěkně pod stromečkem povíme a na dalším testu, kdy jsem čekala dálnici, bílo. A druhý den hle MS zde a mám po dárečku. Ale byla jsem nachlazená (léky jsem nebrala jen pila čajíčky a jitrocelový sirup), tak by mě zajímalo, jestli nemůže mít nachlazení vliv na vznik falešné pozitivity testů? Nestalo se vám to taky někomu?