Jsem těhotná?
holky včera měla dojít Ms ale nikde... test s citlivostí 25 ,a podle mě je tam duch. myslíte že se můžu pomalu radovat??

Je tam. 🙂
vypadá to, že se radovat určitě můžeš 🙂
s citlivostí 25 myslím, že ano. Zkus citlivost 10 a třeba bude jasněji víc. Každopádně držím palce 😉
takhle mi vyšel test také, ale těho jsem nebyla... :( držím palce ať máš víc štěstí 🙂
já myslím,že se můžeš radovat,ale zkus ještě test 10. Já měla úplně stejný v termínu MS
je tam 🙂
určitě je tam 🙂
je tam duch 🙂
Něco málo tam vidět je. Počkej pár dní a můžeš pořídit testy s citlivostí 10, ty můžou prozradit víc... Každopádně na gratulace je ještě brzy, i když držím palce.
Duch tam rozhodně je, ale s radováním raději pár dní počkat. Měla jsem silnější duchy (2x citlivost 10 a 1x citlivost 25 pěkně postupně sílící testovaná co 2 dny), pomalu už vymýšlela, jak to budoucímu taťkovi pěkně pod stromečkem povíme a na dalším testu, kdy jsem čekala dálnici, bílo. A druhý den hle MS zde a mám po dárečku. Ale byla jsem nachlazená (léky jsem nebrala jen pila čajíčky a jitrocelový sirup), tak by mě zajímalo, jestli nemůže mít nachlazení vliv na vznik falešné pozitivity testů? Nestalo se vám to taky někomu?

citlivost 25, myslím si, že ano 🙂 mužeš se radovat.