Jsem těhotná? 12 dní zpožděná MS, test negativní

dolihalovaz
6. bře 2016

dobrý den, mám určité problémy s ovulaci a menstruací. teda měla jsem. po užívání gynexu se mi mentruace dostavila. chodím k léčitelce a ta mi s tím pomohla. no a tak sem 5 měsíců krásně dostávala mentruaci no a ted v únoru nic. je to zatím jen 12 dní od doby co jsem to měla dostat ale test je negativní. jen jedna čárka. léčitelka mi řekla asi před třema dny že si myslí že těhotná jsem nebo brzy budu. co si myslíte? dělám test brzo nebo se zase něco pokazilo s tou mentruaci.? stalo se to někomu? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.

dolihalovaz
autor
6. bře 2016

Ještě sem si ted uvědomila že mě tak před dvěma dny hrozně bolelo v podbíšku. třeba i při chůzi mě tak píchalo. a prsa mám takový bolavý celý. a mám hrozně velký výtok.

andysek2512
6. bře 2016

@dolihalovaz ještě zkusit počkat, já měla ovulaci dýl, tudíž když jsem očekávala MS tak nic, testy negativní a ukázal mi to až po 14 dnech 🙂 Případně zaskočit na gynekologii nebo si nechat udělat odběr krve 🙂 držím palce!

dolihalovaz
autor
6. bře 2016

@andysek2512 no na gynekologii sem byla tak před 14 dny na klasické prohlídce a ještě mu říkám ten problém s tou ovulaci a on že mám malý vajíčka na to aby se oplodnili a dal mi nějaký prášky a ty sem měla začít brát pro menstruaci a ta se nakonec nedostavila. takže co ted. .-) nemám menstruaci, nejsem zatím těhotná a prášky brát taky nemůžu. hruuuuza.

andysek2512
6. bře 2016

@dolihalovaz tak to si asi zavolej v pondělí na gyndu nebo si tam rovnou skoc co teda.. A pak dejdej vědět😉 budu na tebe myslet?!!😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru