icon

Jsem těhotná?

setnickovak
9. črc 2015

Ahojky,
potřebuji poradit... Měřím bazální teplotu od vysazení antolikoncepce, což bylo 8.3.2015... Letala nahoru dolu, v dubnu jsem jela na vyvolávací injekci MS... Ta přišla 25.4. a trvala dva dny... V březnu jen jeden den špinění... V červnu 7. přišla konečně slabá MS a s ní BT 36,5... Tam se to srovnalo... Po pěti dnech na pár dní stoupla na cca 36,7... A najednou 21.6. špinění a 22.6. pokles na 36,4... Pak další den zase začala stoupat na necelých 37... 2.7. na jeden den klesla na 36,6 a od té doby 36,9 jeden den a 37-37,1 doteď... MS měla přijít 5.7. a stále nic... Týden mám zácpu a od včera bych přísahala, že to dostanu... Jinak podstatná infa- sex byl 22.6. pak nebyl čas a od 30.6 do 5.7. jsem brala zaváděcí prášky na kvasinky... Může to BT nějak ovlivnit nebo myslíte, že by to mohlo být těhotenství? Prosím o radu... Na test mi přijde brzo, co myslíte?

jitim
9. črc 2015

Pokud byla ovulace 23.6.-zdá se, že by mohla, tak bys těhotná být mohla, jednodenní pokles nic neznamená, mohlo se jednat o uhnizďování vajíčka. Zkus si udělat test.

setnickovak
autor
9. črc 2015

@jitim děkuji ti... Snažíme se od toho března a tak už by to bylo fajn... Zítra udělám...

jitim
9. črc 2015

Bazalku už máš vysokou docela dlouho, tak by to vyjít mohlo🙂. Přeju ať to vyjde🙂.

setnickovak
autor
9. črc 2015

@jitim děkuji ti moc 🙂 taky se budim každé ráno s tím, že doufám, že nespadne... Myslíš, že to může ovlivnit to, že teď byvala horka?

jitim
9. črc 2015

Těžko, to bys musela být nemocná. Taky jsem si nějakou dobu před dětma měřila bazalku, tak s tím nějaké zkušenosti mám. A u posledního dítěte mi taky na jeden den spadla a pak už se držela na 37.

kija
9. črc 2015

@jitim A já si říkala, jak může výška bazalky (bylinka) souviset s těhotenstvím, než jsem to přečetla celý 😀

@setnickovak Na test brzy určitě není, od vynechání menstruace by to už mělo být hezky vidět. Hodně štěstí přeju 🙂

setnickovak
autor
9. črc 2015

@kija také jsem to zprvu špatně pochopila s tou bylinkou 🙂
Děkuji ti, zítra testnu, ale bojím se negativu ☹

setnickovak
autor
9. črc 2015

@jitim snad jsem tedy stejný případ jako byl ten tvůj 🙂 moc děkuji za reakci! Ale jedné čárky se děsím...

setnickovak
autor
10. črc 2015
setnickovak
autor
11. črc 2015

Tak to nejspíš vyšlo 🙂 :'-(

jitim
11. črc 2015

Gratulace. Je to tam🙂