icon

Jsem těhotná?

lucie205
19. bře 2016

Ahoj 🙂 , předem se omlouvám, jestli jsem tu vytvořila něco, co už tu je, ale právě jsem se zaregistrovala 🙂 .

Je to už 9. den, co jsem měla dostat menstruaci, ale ta stále nedorazila ( do teď jsem ji měla pravidelnou 🙂 ) , už 3 měsíce neberu antikoncepci a předchozí dva měsíce přišla pravidelně. Dva dny před očekávanou menstruací mi přišel vodnatý, bezbarvý výtok ( který mám do teď) a tak jsem stále chodila na záchod s domněním, že už mám menstruaci 😕 , ale do teď stále nic ( cítila jsem se jako před MS ). Mám neustálí pocit vlhka, cítím jakoby plná, těžká prsa (občas mně i pálí bradavky) a pnutí v podbříšku 😕 , čípek mám daleko že jde sotva nahmatat a je měkký jako špička nosu 😒 . Dva dny zkouším měřit BT, která je na 36,8 stupňů, ale jelikož si jí neměřím pravidelně vím, že z ní nic nevyčtu 😀 .

S přítelem se už 3 měsíce snažíme o miminko 🙂 🙂 a tento měsíc jsme se snažili v době pravděpodobné ovulace, co nejčastěji. A také den před očekávanou MS 🙂 , ale jelikož mi ani 6. den po vynechané MS test nic neukázal, tak si myslím, že kdyby se to povedlo v době pravděpodobné ovulace test by už byl pozitivní.

Vůbec nevím, co si o tom myslet 😀 😕 . K doktorce se budu objednávat po víkendu. Ale jsem strašně moc nedočkavá 😀 😀 co myslíte?? 🙂

no_title
19. bře 2016

spíše to vypadá na pozdní ovulaci. Ovulace se pozná právě podle vodnatého hlenu (vypadá jako vaječný bílek, ale vodnatý může být taky plodný) a příznaky ovulace některé ženy cítí, může to být pnutí v podbřišku (někdy i bolest), citlivá prsa, někdo má chuť na čokoládu, někdo větší chuť na sex 🙂 čípek daleko by taky měl ukazovat na ovulaci.
Poradila bych s dr. počkat ještě 14 dní a tulit se teď každý den 🙂. Dr. by ti jen dala Agolutin a to by mohlo ovulaci taky spolehlivě zazdít. Navíc Agolutin může způsobovat hormonální nerovnováhu, tak radši fakt počkej🙂.

lucie205
autor
19. bře 2016

Chut na sex je na bodě mrazu 😀 za dobu co neberu antikoncepci jsem již ovulaci měla, alespoň myslím. Byl to průhledný táhnoucí se hlen bez zápachu. Momentálně to tomu není vůbec podobné a vodnatý výtok a pocit mokra mám už celých 10 dní ... vůbec nevím není to tomu nijak moc podobný a nevím co si o tom myslet ☹ kéž by se povedlo