icon

Jsem těhotná?

machmalka
28. bře 2016

Ahoj chrela bych se poradit snažíme se s přítelem o miminko poslední menstruaci jsem měla 16-20.2 tedy dnes už je to 41 dni a pořád nic testy mám negativni. Bricho mám nafoukle jako ve 3 mesici a je mi pořád tak divné..vše nakopava ale nezvarcim . Nemáte někdo takové zkušenosti ? Mám si zajít k Dr. ? DEKUJU za opovedi 🙂

monikagurthova
28. bře 2016

@machmalka Ahoj, k dr. urcite zajdi, pokud jsi nedostala MS a mas negativní test muže byt někde problém. Jak dlouho mas zpoždění?

machmalka
autor
28. bře 2016

Vysadila jsem antikoncepci v lednu a jinak jsem to měla tak 27 dni max ...mám z toho strach co to může být ...

monikagurthova
28. bře 2016

@machmalka hm tak to uz je hodne dlouho, to uz by jsi // měla mít. Tak to utikej hned k doktorovi. Může to byt po vysazeni HA přeci jen jsi vysadila nedávno, muže to byt cysta....ale jistotu ti da jen doktor. Držím pěsti

magdalenan
28. bře 2016

@machmalka Pokud byl první den MS 16.2. tak bys aktuálně byla v 6tt (5+6), to už se dá i zachytit srdeční akce při vaginálním utz. A co se týče hcg, tak už by teď začalo rapidně stoupat a i ten nejtupější test by měl graviditu potvrdit. Tak bych zkusila zítra pro jistotu znovu a určitě se objednej k lékaři, protože pokud máš pravidelný cyklus a nejsi těhotná, ani nemáš MS, může to být nějaký problém, který by třeba i mohl být překážkou otěhotnět. Tak určitě není na škodu, když tě vyšetří 🙂

Držím palce ať se brzy zadaří 🙂

magdalenan
28. bře 2016

Aha, teď čtu že jsi v lednu vysadila HA. To tě taky mohlo rozhodit. Každopádně lékaře bych navštívila i tak 🙂

mandlicka25
28. bře 2016

Buď v klidu, po vysazení antikoncepce je to normální. K doktorovi bych zatím nechodila. Trvá to u každého různě dlouho než se cyklus srovná. Sama s tím mám zkušenost. Brala jsem abtikoncepci 7 let a nadělalo mi to spoustu paseky a cyklus se sám neobnovil ani po 8 měsících, tak to s doktorem řešíme hormony. Ale půl rok je v normě a je to naprosto normální :*, neboj se.

prinzesz
28. bře 2016

nepises kolko mas rokov, lebo ja ked som v 25tke vysadila HAK tak som od nasledujuceho mesiaca nabehla krasne na cyklus a nebol problem... ale ked som potom opat vysadila v 29tke uz to trvalo dlhsie.. nastastie vsetko slapalo pekne, len cyklus som mala raz dlhsi raz kratsi a napr. ovu hlien som zaznamenala asi az o 4 mesiacoch.. avsak ms chodila pravidelne, takze som to zhodnotila tak, ze aj ovu bola..

machmalka
autor
28. bře 2016

Je mi 22 let. Doufám ue to nebude nic špatného a vše bude Ok.Děkuju za rady 🙂

prinzesz
29. bře 2016

@machmalka a pred branim HAK si mala cyklus v poriadku?

pekkaa
30. bře 2016

To bude z toho vysazeni HAK. Me to potom trvalo 2 roky nez se dalo telo do normalu :-/