Jsem těhotná?
ahoj holky, zdravim vas vsechny. Vcera a dnes jsem si delala test. Myslite ze jsem v tom? A jestli ano leteli by jste do spanelska?😳Mame koupene letenky 😬

Ted v nedeli🙂
Letelaa bych klidně. Ja par dnu po zjisteni těhotenství odjizdela do Rakouska-skialpy, zimni lezeni... a jak jsem byla rada. Po návratu mi zacaly nevolnosti, ktere se me drzely az do sedmyho mesice ☹
Letěla bych a s radostí 🙂
@fun9 Pro tvůj klid zkus zavolat tvému lékaři, ale myslím že pokud se cítíš dobře, tak by se nemělo nic stát. Jinak se tady ochladilo...po ránu tak 7-8 stupňů a odpoledne tak 16. Dnes svítí sluníčko, ale plavky bych nechala doma, myslím že na koupání už je zima🙂 Pěknou dovolenou! 🙂
No, ja teda letadlem v tehu neletela... Ale s pojistenim jezdim s pritelem porad po cele evrope (je kamionak) . Jsem ve 26tt a vse v pohode 🙂 ja planuji jezdit aspon tak jeste mesic 😀
@fun9 ja letela 'az' ve 12 tydnu 🙂. Jedina komplikace bylo neustale hledani zachodu na malou, jinak nic 🙂 Uzij si vylet!
Letěla jsem v osmém týdnu a v pohodě. Doktor mi řekl, ať v letdle hodně piju a občas se projdu 😉
Holky tak jsme to konzultovali s pritelem a nakonec radsi nepojedu. Ani to nema byt dovca spis okouknuti nejakych nemovitosti. Pritel pojede sam s kamaradem (budou mit teda panskou jizdu) a prileti driv.🙂 Ma byt stejne hur nez v CR tak snad o nic neprijdu a budu mit klid na dusi;) poletime radsi dyl az prcek bude vetsi teda jestli to dobre dopadne prece jenom jsem v zacatku.

Tehotna ano. Spanelsko zalezi kdy. ☺️☺️