icon

Jsem těhotná?

fun9
17. lis 2016

ahoj holky, zdravim vas vsechny. Vcera a dnes jsem si delala test. Myslite ze jsem v tom? A jestli ano leteli by jste do spanelska?😳Mame koupene letenky 😬

Jsem těhotná?Jsem těhotná?
cizinkaa
17. lis 2016

Tehotna ano. Spanelsko zalezi kdy. ☺️☺️

fun9
autor
17. lis 2016

Ted v nedeli🙂

hop_ita
17. lis 2016

Letelaa bych klidně. Ja par dnu po zjisteni těhotenství odjizdela do Rakouska-skialpy, zimni lezeni... a jak jsem byla rada. Po návratu mi zacaly nevolnosti, ktere se me drzely az do sedmyho mesice ☹

cizinkaa
17. lis 2016

@fun9 taky bych jela 😉

fun9
autor
17. lis 2016

@cizinkaa mela bych byt v 5 tydnu a cetla jsem, ze ted je nejrizikovejsi obdobi a v letadle muze vadit ten tlak. 😬 To je situace😐

cizinkaa
17. lis 2016

@fun9 vezmi si, kolik maminek o tom jeste ani v patym tydnu nevi nebo kolik mamin si to "priveze" z dovoleny. ☺️☺️ Vubec bych to opravdu neresila. Jestli ma byt vsechno v poradku, tak mu let letadlem vubec neublizi. ☺️

tammm
17. lis 2016

Letěla bych a s radostí 🙂

hop_ita
17. lis 2016

@fun9 nejrizikovejsi... no mozna, kazdopadne vyvoj tehotenstvi ted stejne pramalo ovlivnis. Samozrejme nezname okolnosti poceti, ale pokud to jde, bud co nejvic v pohode a nemysli na zadna co by kdyby, ted je to na prirode. Nic lepsiho pro tu malou pidalku ted udelat nemuzes 🙂

pulguita
17. lis 2016

@fun9 Pro tvůj klid zkus zavolat tvému lékaři, ale myslím že pokud se cítíš dobře, tak by se nemělo nic stát. Jinak se tady ochladilo...po ránu tak 7-8 stupňů a odpoledne tak 16. Dnes svítí sluníčko, ale plavky bych nechala doma, myslím že na koupání už je zima🙂 Pěknou dovolenou! 🙂

bajuliss
17. lis 2016

No, ja teda letadlem v tehu neletela... Ale s pojistenim jezdim s pritelem porad po cele evrope (je kamionak) . Jsem ve 26tt a vse v pohode 🙂 ja planuji jezdit aspon tak jeste mesic 😀

msimankova
17. lis 2016

@fun9 ja letela 'az' ve 12 tydnu 🙂. Jedina komplikace bylo neustale hledani zachodu na malou, jinak nic 🙂 Uzij si vylet!

fallingstars
17. lis 2016

Letěla jsem v osmém týdnu a v pohodě. Doktor mi řekl, ať v letdle hodně piju a občas se projdu 😉

fun9
autor
17. lis 2016

Holky tak jsme to konzultovali s pritelem a nakonec radsi nepojedu. Ani to nema byt dovca spis okouknuti nejakych nemovitosti. Pritel pojede sam s kamaradem (budou mit teda panskou jizdu) a prileti driv.🙂 Ma byt stejne hur nez v CR tak snad o nic neprijdu a budu mit klid na dusi;) poletime radsi dyl az prcek bude vetsi teda jestli to dobre dopadne prece jenom jsem v zacatku.

cizinkaa
17. lis 2016

@fun9 nikdy neni dost opatrnosti a nikdy to nemuze byt spatne rozhodnuti. Sama jsem pred mesicem radeji neletela do Asie. ☺️ Drzim palce, at vse vychazi, jak ma! ☺️