Jsem těhotná? Bolest prsou, test negativní, do MS týden

lili_liska_z_lesa
17. kvě 2015

Ahoj,
snažíme ses přítelem o miminko první měsíc, jelikož jsme každý z jiného města a společné bydlení teprve plánujeme, nevidíme se tak často. Posnažili jsme se 14. - 17.DC celkem asi pětkrát, min. jednou každý den.
Teď (23. DC) mě dost extrémně bolí prsa, mám citlivé bradavky a prsa bolí, jako bych tam měla menší modřiny, hlavně při chůzi ze schodů a na dotek, trochu mě pobolívá v podbříšku. Před MS tak hodně citlivá prsa rozhodně nemívám. Zkusila jsem TT, vyšel negativní, ale do MS mám ještě týden.
Jaké mám šance?

bajana
17. kvě 2015

Šanca otehotnieť pre zdravý pár je 20%...to platí aj pre teba. To, čo cítiš, si pravdepodobne len nahováraš, na príznaky je skoro. Aký dlhý mávaš cyklus? U mňa by už 14DC bolo neskoro. Ak by to nevyšlo teraz, odporúčam snaženie cca každý druhý deň.

vondracek
17. kvě 2015

Vydrž ten týden kup si test u Dr.Maxe a pak testuj, dříve to nemá smysl..

nonacek
17. kvě 2015

nezáleží na tom kdy mas dostat menstruaci , ale kdy proběhla ovulace !!!
A pak 10-14 dni po ovulaci testovat!

lulu_8
17. kvě 2015

Presne tak. Dulezita je ovulace, ja treba otehotnela az 23. den cyklu. Povedlo se nam napodruhe. Pri prvnim pokusu jsem se taky citila tehotne (i zle mi poranu bylo) a ms nakonec dorazila presne v terminu. Je to tezke, ale proste vydrz do terminu predpokladane ms, a pak testuj. V tehotenstvi te ceka jeste spousta dalsiho cekani, na ultrazvuk, na testy z krve atd, tak trenuj trpelivost 😉 😲 drzim palce, at se podari co nejdriv!!!!

tulikiss
18. kvě 2015

Prosim te neblbni...snazite se prvni mesic a ty uz resis presne dny kdy spolu spat a tyden pred MS uz resis tehu testy. Vykasli se na to, uzivejte si to snazeni a neres tyhle veci na to bude jeste hromada casu pokud se treba po pul roce nezadari. Tim ze na to budes porad myslet a vysilovat se ti spis otehotnet nepodari. Chce to byt hlavne v pohode. Vim o cem mluvim prvni dite mame az po IVF a predtim dlouhe marne snazeni. A druhe no rekli jsme si ze kdyz teda doktori tvrdi ze nemuzu prirozene otehotnet tak naco se chranit a hups druhej mesic sem to uz nedostala 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru