Jsem těhotná? Duch na testu 4 dny před menstruací
Ahoj holky, prosím o radu, poslední MS jsem měla 7.2. a v neděli jsem si udělala test, protože mě hrozně bolela prsa, měla jsem hustý bílý výtok, nafouklé břicho, návaly...a objevia se mi na testu jen maličko viditelná druhá čárka, testovala jsem dále, ale furt je to jen ten ,duch,. dnes jsem volala na gyndu a dr. mi řekla, ať počítám spíše s tím, že těhu jsem a že není divu, že je ta druhá čárka jen málo viditelná, protože teprve teď 7. bych to jakoby měla dostat a navíc únor byl krátkej. tak mi řekla, ať testuju až tak v pátek a dám ji vědět a pak že by mě objednala k ní, ale až tak v dubnu, až bych byla tak v 8 týdnu....co myslíte...??
@storczerova já sem už v 22 týdnu.
Aha. Neukazuje mi to prez tel.. Preju zdrave miminko 🙂 Ja mam 4 deti,jedno teda uz skoro odrostle (15). Nejmensi jsou 2roky 😉
@storczerova Řekla bych, že jsi těhulka 🙂
Dekuju 😉 jen se bojim aby to neodeslo s ms. Ta carka je jasne ruzova ale ne tak jako ta druha. Pry muze byt falesne pozitivni test pred ms 😕 tak nevim...
@storczerova krasnxxyy jen tak dal
@luciebx : jeste 2 dny... Tak uvidime 😉
Ahoj holky. Tak ms nedorazila. Vcera 4 ruzne znacky tehotenskych testu a vsechny pozitivni 😍
@lenicka2323 Ty jsi těhu.... 😉
Ahoj holky chci se zeptat do MS mi zbyva 3 dny mam takove malicke bolesti v podbrisku a pak hned zmyzi nevim jestli je to tou ms nebo tehotenstvim strasne bych si prala aby to vyslo🙂 co myslite holky mela to uz nektera z vas dekuji
Holky ma smysl delat testik kdyz jeste nemam zpodeni ms do ms zbyva dny dny
@simonkaa11
3 dny
@simonkaa11 počkej ty 3 dny...
@eldrag
Dobře prala bych si aby nedorazila..
@simonkaa11 zkus se něcím zaměstnat at na to nemyslíš...
Myslite ze muzu byt? Nejak tomu nemuhu verit...
@simonkaa11 Jj, určitě, měla jsem to takhle v obou těhu. Gratuluju 🙂
Dekuji 😊 tak snad zitra ms nedorazi
Tak ms nedorazila s krve to bylo pozitivny takze mame radost 😊😊😊
Neni vubec zač takhle jsem to měla ze začátku taky ;) máte krásný dáreček k Vánocům 🙂

@luciebx : ano psala jsem to tobe😉