Jsem těhotná, i když mám negativní testy?

bakterie
17. únor 2017

28.ledna jsem měla dostat MS v ten den jsem spala i s pritelem bez ochrany. ( přítel se do mě neudělal) Plodné dny jsem neměla. Menstruace se mi do dnešního dne nedostavila a těhotenské testy jsem měla dva negativní. Každý jsem dělala jiný týden. Je nějaká možnost, ze bych otěhotněla?

deli_lah
17. únor 2017

Podle čeho víš, že nebyli plodné dny? (sem tam se to někomu posune, jako mně minulý cyklus, proto se ptám)

absintka19
17. únor 2017

@bakterie presne tak. Plodne dny muzes mit v jakekoliv casti cyklu, a klidne v kazdem cyklu muzou byt jindy. Ono jsou to hormony a muzou 'litat'. Cyklus MS se povazuje za 'normal' pokud trva v rozmezi 25-35 dni. Zde jistotu potvrdi jen test z krve potazmo gynekolog na utz jelikoz zpozdeni je vice nez 20 dni. Zavolejte sy na gyndu na kontrolu pripadne vyvolavacku.

absintka19
17. únor 2017

*si* 🙂

tynkatekk23
17. únor 2017

Ahojky maminky. Mám dotaz. :( minulý týden ve steeu jsme s manželem měli nechráněný styk. MS přišla o 6 dni později. V krvi mi doktor naměřil <2 IU/I hCG. Je možné byt těhotná i když se MS dostavila? Je úplně normální ale mám velké bolesti v podbřišku. Moc děkuji Týna

deli_lah
17. únor 2017

@tynkatekk23 No vím, že pár žen i přes menstruaci těhotné byli, ale vždy se říká, jak jsou tam bolesti tak s tím moc nepočítat. To hcg je nízké, řekl k tomu doktor něco? Navíc mi to i po té středě přijde dost brzy...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru