Jsem těhotná, když krvácím?

barcabonny
30. pro 2016

Dobrý den slečny,dámy...
Mám takový malý(velký) problém :/
Chtěla bych se zeptat a snad poradíte.
Beru antikoncepci a měsíčky mam pravidelne. Posledni menstruace byla od 14-19.12 ale na Vanoce z 24.12. na 25.12 jsem spala s pritelem,ale bohuzel to zapomel vytahnout v cas(bohuzel) a od te doby jsem mela hrozne bolesti bricha,zad a palelo me to kdyz curam a spinila jsem tak na 2-3 dny o 29.12 krvacim a je to porad silnejsi(ten tyden mam i ovulaci). je mozne ze jsem tehotna nebo se neco deje ? Jsem objednana na gyndu ale az 12.1. 2017 Tak jsem se chtela zeptat jestli se Vam nestalo neco podobneho nebo by to mohlo byt neco jineho ci pri nejhorsim neco vaznejsiho :( Predem dekuji za nazory a rady..

misula29
30. pro 2016

těhotná s největší pravděpodobností nebudeš,když bereš antiko a je možný ,že jsi chytla infekci.Doktor ti odpoví.

astyna
30. pro 2016

pálí, když čůráš? tak to máš zánět močáku...pokud to necháš rozjet, začnou ukrutně bolet záda a skoro se nepohneš, měla jsem to, už to zavčas léčím bud antibiotiky nebo čajem s medvědicí lékařskou.

Ovulaci nemáš, pokud bereš pravidelně antinu.

TAdy to těhotenství vážně nepůjde.

absintka19
30. pro 2016

@barcabonny souhlasim s holkama, necekej na kontrolu, kdyz to bude infekce nebo zanet to neriskuj, skoc si na pohotovost

barcabonny
autor
30. pro 2016

Ale pri zanetu mocaku bych asi nekrvacela nebo ano ? :(

barcabonny
autor
30. pro 2016

Dalsi menstraci mam dostat az ta 12 dni :/

absintka19
30. pro 2016

@barcabonny prave ze muze, zde text z literatury:Co ho způsobuje?
Zánět močových cest, například močové trubice, močového měchýře, močovodu a zánět ledvin, způsobují nejčastěji střevní bakterie, ale i různé virusy a houby. Rozlišujeme dvě formy zánětu: infekce dolních močových cest, močové trubice, případně měchýře, a zánět ledvin.

Jak poznáme, že máme zánět?
Jasným znakem je neustálý pocit nutkání jít na toaletu spojený s křečovitou bolestí. Nebo také pálivá bolest při močení. Někdy se může objevit v moči i krev. Když se k tomu přidá horečka, bolest zad nebo boku, zánět už je možná rozšířený až do ledvin.

barcabonny
autor
30. pro 2016

@absintka19 Akorát ja nemam krev v moči ale i tak moc děkuji radši si dnes zajedu teda na pohotovost :(

absintka19
30. pro 2016

@barcabonny to bude nej, budes alespon v klifu, dej vedet ju? Snad to nebude nic vazneho, drzim palecky.

dzejnany
30. pro 2016

Pokud bereš HA pravidelně a nebyla si nemocná (střevní potíže, antibiotika) tak těhotná bys neměla být. A jen mě překvapuje, že máš strach, že přítel to nestihl. Teda dle mě a mých 10 letých zkušeností jsem pokaždé nechala přítele dokonat dílo až do konce. To je jen můj názor. Držím palečky.

luj89
30. pro 2016

Tehotna nejsi. Ovulace v klidu probehnout mohla, pokud mas nehormonalni antikoncepci. Jinak se taky divim, ze mate prerusovanou souloz, ale vase vec 🙂.Asi bych si znovu zavolala na gyndu a popsala svuj problem s tim, jestli muzes prijit prednostne. Bude to nejspis rozjetej zanet.

barcabonny
autor
30. pro 2016

Ano holky sice beru prasky uz nejaky ten rok,ale i tak mame prerusovany sex samozrejme,ze se udela ale vytahne ho.. od urcite doby mam strach i kdyz beru antikoncepci. Ale na Vanoce se prave do me udelal a od te doby se mi deje tohle.

lucinka58
30. pro 2016

@barcabonny taky tipuju na zánět močáku možná spojenou s vaginální infekcí. Určitě si zajeď na pohotovost ať tě vyšetří a něco ti dají. Pokud krvácíš, tak to není moc dobrý, tak ať se ti tam nerozjede něco velkýho......

barcabonny
autor
30. pro 2016

Tak holky byla jsem na pohotovosti a mam zanet mocaku tak mi dali antibiotika a nejaky kapky proti paleni,kdyz curam. Rovnou jsem si zasla na gynekologii rekl mi,ze je mala pravdepodobnoat ze jsem tehotna pokud beru prasky jak mam coz beru a rikal,ze se to stava ze muzu spinit ci krvacet..jen si pak musim zavolat na vysledky z moči,tak snad tam nic nebude

absintka19
3. led 2017

@barcabonny drzim palce, dej pak vedet

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru