Jsem těhotná, když vidím ducha na testu?
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jestli to je možné a kdo byl na tom podobně
Včera a predevcirem jsem zkusila test viděla jsem ducha pro jistotu jsem koupila digitalni a hned pozitivní 1-2tydny a menstruaci bych měla dostat tenhle týden je to možný ze fakt jsem tehotna?

@samanthaelys těhotná jste teď hlavně aby nepřišla Ms držím palce ☘️☘️
@nikolite menstruaci naposledy jsem měla od 24.11 do 30.11 nemám to úplně pravidelně … podle aplikaci jsem měla mít ovulaci 14.12 ale je ti blbost ovulace musela byt hned po menstruaci zřejmě 🙂 …
@lencaa11 já doufám také 😞 ale slyšela jsem ze menstruaci mužů mít i když jsem tehotna 🙂
@samanthaelys to ano ale není to jako klasická Ms spis se to bere jako spineni nesmí to bejt krvaceni jako Ms
@lencaa11 aha 🙂 Dobře děkuji 😊
@samanthaelys krásně pozitivní 🍀
Chci se ještě zeptat kdy je lepší zajít na gyndu když jsem jen 1-2tydny ještě to vidět na ultrazvuku nebude
@samanthaelys Mně moje doktorka zve vždy kolem 6. týdne, aby si potvrdila, že embryo je v děloze (nejedná se o mimoděložní těhotenství) a pak 8. týden, kdy potvrdí srdíčko a dá těhotenskou průkazku 🙂❤
@laloogrey Aha,zavolám si na gyndu po novém roce a uvidíme jestli mě veme hned nebo až toho 6týdne❤️
@samanthaelys dr objednává na 6-8tt dřív není ani nic vidět, krom vacku
@samanthaelys nejste 1-2 týden. Těhotenství se počítá od prvního dne poslední menstruace. Test ukazuje dobu od oplodnění. Takže se k tomu přičtou cca dva týdny.
@samanthaelys počítá se od prvního dne poslední Ms podle toho vás i lékař pozve na návštěvu
Já měla dostat MS v pondělí a v pátek před jsem již měla čárku prakticky stejně výraznou jak testovací. Přeji ať se nic nepokazí🤗
Chci se zeptat když mám výtok spis takový bílý někdy i hlenový to značí těhotenství ? :/
@samanthaelys některé ženy ho mají na začátku těhotenství chrání to spodek před bakteriemi atd...
@samanthaelys takový výtok budete mít celé těhotenství.Obnovuje se hlenová zátka která zabraňuje tomu aby se k miminku nedostala nějaká infekce nebo bakterie
@samanthaelys Jinak to časově vychází úplně klasicky, tj. jestli začala poslední ms dne 24.11., tak pak bývá 12.-.15. den plodný (tedy od 6.12.), tudíž od toho 20.12. by se to ukázalo na testech, takže žádné posunutí ovulace nikde není, je to normální těhotenství po té listopadové menses.
@samanthaelys u druhého syna jsem otěhotněla těsně před MS a tu MS jsem mela normálně, pak přišla ještě jedna MS(ta byla doslova černá) a ta 3 už nepřišla a to jsem zjistila že jsem ve 2 měsíci 😅
@helen_h menstruaci jsem měla naposledy 24.11 tak jak píšeš 🙂
@tehulinka91 vyšel ti normálně pozitivní test, když ti vynechala menstruace?
@jana_001 ano, byla tam hotová dálnice

Podle testu těhotná jste . Duch bývá vidět již před ms záleží kdy byla ovulace. Gratuluji a přeji ať duch sílí 🍀👍