Jsem těhotná? Na testu 2 čárky
Zdravim ženy ;) mam na Vas otazecku.S manzelem se snazime o miminko 2,5 roku .pred pul rokem jsme zacali chodt do reprodukcni kliniky.Po mnoha vysetrenich nam oznamili , ze jsme oba dva v poradku ;) Pan doktor mi nasadil clostilbegyt uz jsem bxla i na injekci ted nevim hak se jmenuje.Nasadil mi estroferm na posileni delozni steny a zavadim si jeste utrogestan.Dnes je to 8 den po (oplodneni) udelala jsem si krevni tehotensky test kde mam dve carky ta zasadni je takovy duch.Boli me prsa a pali me zaha .Od 5 dne me boli vajecnik.Myslite , ze bych tedy mohla byt tehotna??
Testy na moč dnes mají vysokou úspěšnost, málo kdy je zkreslený výsledek. Pokud máte více testů, vyzkoušejte je s odstupem 1-2 dny, nejlépe ráno, čárka zesílí.
Ano ☺
Maminky zde na koníku mají fotky testů s odstupem, na prvních je duch, po více dnech čárka zesiluje. Testy jsou dnes 98% na 10 mlU/ml. Držím palce
nechci byt rypavá taky jsme to meli podobne, ale lepsí je si nechat ze zacatku zdravy rozum alespon do doby kdy bude jistejsi ze je vse vporádku protoze samovolny potrat je uplne bezny do urcite doby ale jinak moc přeju 🙂
Nevěš hlavu na špalek!
@verca1988
Určitě jsem to nechtěla přivolat možná to bylo falešné já jsem si taky mnohokrát myslela, že už to bude, ale nakonec vždycky přišly měsíčky, pak jsem to ale sama poznala že ted uz se nepletu pockala jsem si chválne dva měsíce abych si byla jistejsi pak jsem si udelala test ktery hned vysel pozitivne vsechno jsem si ale porad nepripoustela az kdyz jsem byla za hranici prvniho trimestru to uz bylo lepsi ale porad bylo riziko pak druhy trimestr to jsem si taky rekla uz jsem blize konci a ted je treti a to se taky modlim aby vse bylo ok a zatím je tak držím palce 😉 a pokud jsi opravdu tehotna zajdi k doktorovi nektere divciny spini i pres tehotenstvi jen je to rizikove
@janacek000 tvl, vy dva byste potřebovali spíš příznak, co by vás dohnal k rozumu, než řešit příznak, který hned "po" nemůže existovat...
Jinak existují kondomy a antikoncepce, když už základní inteligenční výbava absentuje.
@zuzineckah holka pod timto nickem to samé psala před 2 měsíci v jiné diskuzi. Jen si z nás dělá srandu.
To věřím já jsem sice nebrečela, ale připadala jsem si divně a méněcenná nic méně než jsem si byla jistá jsem to nikomu nesdělovala, abych nevyvolala planý poplach a nebo to nezařekla teď už se jen modlím aby se prcek narodil zdravý a vůbec mě neštve, že s něho jednou nebude třeba inženýr, doktor, nebo právník. Ale neboj jen se vyrelaxuj přej si každý den, krásný den a přijde odměna!

Samozřejmě že ano, ale nejpřesnější bude vynechání-spuštění ms.