Jsem těhotná? Na testu je slaboučká čárka
Ahoj holciny chci se zeptat na tehotenskeostrava testu je opravdu slaboucka carka muze ti byt nebo ne a nebo udelat za par dni dalsi test dekuji
Ano muzes byt tehotna a taky ne. Jestli bude silit si tehule.
Myslite ze je tam ten duch
Tady je jeste jedna fotka
Coto mas za test ?
Já teda nic nevidím. Sněhově bílý
Dobry den, jsem tady nova
A chtela bych se zeptat .
S pritelem se snazime cca 2mesice o miminko .
MS jsem mela 5.5 do 9.5 , od 9.5 byl kazdodeni sex do 19.5 s tim ze plodny den by mel byt cca 17.5 coz jsem poznala podle vytoku a cipku , konec ovulky byl 20.5 . Od 20 mam BT 37.0 dnesk byla 37,2 . Od vcera mam bolesti v podbrisku , boli me prave prso . Na ohmat je tvrde, mam nutkani zvraceni (jen pocit) , caste dochazeni na wc , zavrat , a unavu ( dnes jsem usla v 11:45 a vzbudila se az v 16.00) , cipek je dost vysoko a tvrdy a mam bili vytok . Ciklus mam 28 dni , zak ze MS ocekavam 1-2.6 . Myslite ze se mohlo zadarit ? Dekuji za odpoved 😊
@terulle05 muzes zkusit tehu test, ale pravdepodobne tam stejne zatim uvidis prd, protoze mas jeste vice nez 7dni do mens. I kdyby se zadarilo, dve carky na tt NErovna se miminko. . .muzes do 7tt samovolne potratit atd. . .
@martina1317 Teda to je povzbuzení jako hrom..🙂
@martina1317 dobre dekuji . 😞 a myslite ze je lepsi testovat v den MS nebo den po ?
@kaczorka ja jen rikam, jak to tu kolikrat je. . .holky se raduji nad testem, kde je duch, a do 14ti dnu buch, dostanou ms. . .nemyslela jsem to zle, samozrejme drzim palce!
@terulle05 muzes zkusit treba i dva dny pred ms. . .ale stejne k doktorce bys mela jit az nejdriv cca v 7tt. (Tj. 17.6.nejdriv). . .
@zuzibuzi kdy jsi mela prvni den posledni ms? Ja take zatim nic nevidim, zkus za par dni znovu ;)
@martina1317 dobre moc vsem dekuji . Doufam ze to vyjde zkusila jsem o ovu testy a stale pozitivni tak uvidim ale zatim v nic nedoufam a snazim se na to nemyslet uz jednou to nevyslo 😞
Dobry den jeste jsem se chtela zeptat jak je to s tou bazalni teplotou muze ce snizit o 0.2•C nebo ma byt stale vysoka
Ahoj. Prosím o radu. Přesně pred 14 dny jsem byla na injekci na vyvolání MS. Zpoždění nejak tak mívám. Nekdy az 41 den. Dnes je to 39 a MS nedorazila. Břicho mě bolí od večera a pořád nic. Jsem pul roku po potratu a o dítě se snažíme. Tyden si merim bazalni teplotu a ta se pohybuje mezi 37az 37,2. Jinak žádné jiné příznaky. Říkám si ze na test je ještě brzo,tenkrát se mi ukázal duch az po 9tt. Máte nějaká podobnou zkušenost?
Dobry den , mam jeste jeden dotaz .
Stale mem pozitivni ovu tes je mozne tehu nebo je zbytecne zkouset ovu test ?

No zkusila bych za pár dní znovu, buď tam nebude nic a pak na gyndu, nebo tam bude silnější a je to jasné.