icon

Jsem těhotná nebo mám halušky?

p_ch
19. dub 2013

prosím o názory

Jsem těhotná nebo mám halušky?
marketa1008
19. dub 2013

Muj nazor je,ze jsi tehulka🙂 Gratulace velika🙂

jana21278
19. dub 2013

i já tam vidím dost zřetelnou čárku.

p_ch
autor
19. dub 2013

@marketa1008
@jana21278 tak to vam teda pěkně děkuji..... 😉 a ja zrovna v tydnu potvrdila nastup do prace s tim že na druhy zatím prdíme....

sudina
19. dub 2013

Vidím ji 🙂

agentkadaisy
19. dub 2013

to je jasná čárka 😀

loafeer
19. dub 2013

žádné halušky, mimi:o)

gaba83
19. dub 2013

Ahoj chtela jsem poprosit o radu..s pritelem jsme meli nechraneny sex 4.4. A 8.4. Jsem to dostala(presne podle vypoctu) potom me zacalo pobolivat v podbrisku,jenom mirne tak jsem si udelala test (17.4. Byl negativni ). Ted mam porad bolesti v podbrisku jako pri ocekavane menstruaci a taky si pripadam nafoukla..byva mi obcas na zvraceni (slabsi picity nevolnosti ) ale zvracet se mi nechce..taky mi Je obcas vedro (vetsinou mi Je porad zima ) a prsa me neboli..hrozne si miminko preji tak nevim jestli si neco. Jen nenamlouvam..vim ze Je nejlepsi pockat jestli se mi to zpozdi a pak si udelat test jenze jsem hrozne netrpeliva takze moc dekuji za kazdou radu 🙂

sarkad2856
19. dub 2013

@p_ch je tam hezká čárka,nj ono se vždy takhle zadaří 😉 ,ale gratuluju

sarkad2856
19. dub 2013

@gaba83 Ahoj,v podbříšku tě může bolet i v době ovu i po ní,záleží kdy tě tam bolí.Těhotenské příznaky ani mít nemusíš a můžeš být i těhotná.Taky pak záleží i na tom jaká MS byla zda slabá atd. Jak píšeš ono ti nic jiného ani nezbývá než počkat a testnout.Popř. skoušet dál.

lucyvivien
19. dub 2013

jseš 🙂

jarmulka
19. dub 2013

Jasné těhotenství!!!! Gratulace!!!!

gaba83
19. dub 2013

diky za rady 🙂 No tak ja pockam jestli to dostanu nebo Ne a pak udelam test..to cekani Je hrozny ale Nic jinyho me stejne nezbyva..drzte mi palecky 🙂

sarkad2856
20. dub 2013

@gaba83 pak dej vědět jak jsi dopadla 😉

drrregy
20. dub 2013

Dle mého názoru jsi, já to měla stejně, ale nedalo mi to a dělala jsem další testy....a pak už druhá čárka byla čím dál víc čitelnější 🙂

monad
20. dub 2013

halušky jo?? asi jo, když to nevidíš... 😉 snad to dopadne, jak má 😉

womenity
28. dub 2013

žádne halůšky :D těhotná jsi, veliká gratulace 🙂

martinka24
28. dub 2013

Já mám tři dioptrie a vidím to taky ....to poděkuj partnerovi 🙂

gaba83
9. kvě 2013

Prosim poradte..myslite ze jsem tehotna? Na testu vydim ducha ale je to ten elektronickej a ukazalo mi to ze nejsem tehotna tak ja uz nevim..mam zpozdeni uz ctvrty den (mam to pravidelny a nikdy se mi to tak nezpozdilo ) a predtim kdyz jsem si delala stejny test tak tam zadny naznak ducha nebyl..je mozne ze ten test nerozezna ducha jen silnou carku? Diky za vsechny rady 😨

terez27
9. kvě 2013

@gaba83 ja tam druhou carku vidim,ale s temahle elektronickejma nemam zkusenosti...zkusila bych jeste mamatest🙂 hodne stesti

gaba83
9. kvě 2013

Ja ziju ve skotsku a mamatest jsem tady nevidela..zkusim zaskocit do lekarny a koupit si neelektronicky a uvidim..moc bychom si miminko prali 🙂