Jsem těhotná nebo ne?

tereza1333
19. bře 2015

Ahoj. Je mi 17 a poprvé jsem začala spát se svým klukem. Vždy s kondomem a nikdy jsme se nebáli toho, že by mohl prasknout. Menstruaci jsem nedostala už 2 týdny. Kamarádky mi říkaly, že když začaly s někým začaly spát, taky to nedostaly dlouho. Testy jsem si dělala dva od Lady Max a asi na 10 sekund byla 1 čárka a kolem úplně slabě růžové. Asi po 10 sekundách to zmizelo a zůstala jen 1 čárka. Stalo se mi to už dvakrát. Je to tak u všech testů nebo se mám bát?

snow111
19. bře 2015

Těhotná být můžeš ani nemusíš. Pravděpodobnost těhotenství je malá, když jste správně použili kondom. Pokud máš obavy jdi k doktorce. Co ti říkali kamarádky mi přijde blbost. To že se ti spozdi cyklus nemůže být díky tomu že s někým spíš.

Z vlastní zkušenosti kondomů nevěřím. Vše jsme udělali správně a stejně jsem otěhotněla. Doktorka mi na to řekla že se to stát může. Důležitý je vše začít řešit včas a dobře si vše promyslet.

alen_ka
19. bře 2015

takto se testy běžně chovají, podle mě můžeš být v klidu
jinak co se týče kondomů, tak žádná antikoncepce není 100%, to je jenom sexuální abstinence, ale při správném použití kondomu je opravdu malá pravděpodobnost a je to rozhodně lepší než "dáme si pozor" 🙂

jankovaz
19. bře 2015

Pořád je levnější jednou za tři měsíce si koupit antikoncepci a můžeš si být 100% jistá že bude vše OK 🙂 Oba si to i lepší užijete. 🙂 no a pokud si nejseš jistá tak zajít k Dr. na krev a ten ti to potvrdí nebo vyvrátí. 🙂

maki73
19. bře 2015

no tak ad. to, co píše jankovaz - mám 4 známé, které otěhotněl při hormonální antikoncepci a nikoho, komu b selhal kondom, takže je to spíše náhoda, nic není 100%, to, žes to nedostala je pravděpodobně způsobeno stresem, tím mám na msli zátěž pro organismus, nové hormonální hladin při začátku pohlavního života, pokud máš negativní test a nemáš jiné podezření, že pravděpodobně kondom selhal, tak nepanikař, objednej se pro jistotu k lékaři na krev, abs měla jistotu, injekci ti píchnou až po 3 měsících bez ms u většin lékařů, žena není robot. Hodně záleží na tom, jaký máš cklus, každá žena má ovulaci v trochu jinou dobu, jinou přirozenou délku cklu, takže těhotná být stále můžeš, ale je to vsoce nepravděpodobné...zajdi na krev a máš klid 🙂.

arianne
20. bře 2015

Je dost nepravděpodobné, že bys byla - udělej si test ještě za týden a uvidíš, ale mělo by to být v pohodě. Jak už bylo řečeno, MS se ti mohla ztratit díky hormonální bouři ze začátku sexuálního života nebo třeba i ze stresu nebo změny životosprávy...těch důvodů může být spousta. Takže si užívej svého krásného mládí a zamilovanosti a nestresuj se 🙂

ketrin28
23. bře 2015

S manželem se snažíme skoro rok o dítě.... jsem s toho už zoufalá... během 7let jsem několikrát samovolně přišla.... a ted se bojim, že to byl stejný případ.. Opozdilo se mi to o 7dní... no opět jsem začala šíleně krvácet jako předtím..

milca111
23. bře 2015

@ketrin28 zajdi ke svému gynekologovi a řekni mu o tom.Da ti nějaké hormony na udržení příštího tehu.Muze to byt nedostatecna funkce žlutého tělíska nebo i ti udělá vyšetření podrobné, čím to může být.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru