icon

Jsem těhotná nebo ne?

tereza1333
19. bře 2015

Ahoj. Je mi 17 a poprvé jsem začala spát se svým klukem. Vždy s kondomem a nikdy jsme se nebáli toho, že by mohl prasknout. Menstruaci jsem nedostala už 2 týdny. Kamarádky mi říkaly, že když začaly s někým začaly spát, taky to nedostaly dlouho. Testy jsem si dělala dva od Lady Max a asi na 10 sekund byla 1 čárka a kolem úplně slabě růžové. Asi po 10 sekundách to zmizelo a zůstala jen 1 čárka. Stalo se mi to už dvakrát. Je to tak u všech testů nebo se mám bát?

snow111
19. bře 2015

Těhotná být můžeš ani nemusíš. Pravděpodobnost těhotenství je malá, když jste správně použili kondom. Pokud máš obavy jdi k doktorce. Co ti říkali kamarádky mi přijde blbost. To že se ti spozdi cyklus nemůže být díky tomu že s někým spíš.

Z vlastní zkušenosti kondomů nevěřím. Vše jsme udělali správně a stejně jsem otěhotněla. Doktorka mi na to řekla že se to stát může. Důležitý je vše začít řešit včas a dobře si vše promyslet.

alen_ka
19. bře 2015

takto se testy běžně chovají, podle mě můžeš být v klidu
jinak co se týče kondomů, tak žádná antikoncepce není 100%, to je jenom sexuální abstinence, ale při správném použití kondomu je opravdu malá pravděpodobnost a je to rozhodně lepší než "dáme si pozor" 🙂

jankovaz
19. bře 2015

Pořád je levnější jednou za tři měsíce si koupit antikoncepci a můžeš si být 100% jistá že bude vše OK 🙂 Oba si to i lepší užijete. 🙂 no a pokud si nejseš jistá tak zajít k Dr. na krev a ten ti to potvrdí nebo vyvrátí. 🙂

maki73
19. bře 2015

no tak ad. to, co píše jankovaz - mám 4 známé, které otěhotněl při hormonální antikoncepci a nikoho, komu b selhal kondom, takže je to spíše náhoda, nic není 100%, to, žes to nedostala je pravděpodobně způsobeno stresem, tím mám na msli zátěž pro organismus, nové hormonální hladin při začátku pohlavního života, pokud máš negativní test a nemáš jiné podezření, že pravděpodobně kondom selhal, tak nepanikař, objednej se pro jistotu k lékaři na krev, abs měla jistotu, injekci ti píchnou až po 3 měsících bez ms u většin lékařů, žena není robot. Hodně záleží na tom, jaký máš cklus, každá žena má ovulaci v trochu jinou dobu, jinou přirozenou délku cklu, takže těhotná být stále můžeš, ale je to vsoce nepravděpodobné...zajdi na krev a máš klid 🙂.

arianne
20. bře 2015

Je dost nepravděpodobné, že bys byla - udělej si test ještě za týden a uvidíš, ale mělo by to být v pohodě. Jak už bylo řečeno, MS se ti mohla ztratit díky hormonální bouři ze začátku sexuálního života nebo třeba i ze stresu nebo změny životosprávy...těch důvodů může být spousta. Takže si užívej svého krásného mládí a zamilovanosti a nestresuj se 🙂

ketrin28
23. bře 2015

S manželem se snažíme skoro rok o dítě.... jsem s toho už zoufalá... během 7let jsem několikrát samovolně přišla.... a ted se bojim, že to byl stejný případ.. Opozdilo se mi to o 7dní... no opět jsem začala šíleně krvácet jako předtím..

milca111
23. bře 2015

@ketrin28 zajdi ke svému gynekologovi a řekni mu o tom.Da ti nějaké hormony na udržení příštího tehu.Muze to byt nedostatecna funkce žlutého tělíska nebo i ti udělá vyšetření podrobné, čím to může být.