Jsem těhotná nebo ne?
Ahojky holky,
Snazime s pritelem o mimi cca 4 mesice, tento mesic jsme byli na dovci a tak nejak jsem mela pocit,ze se zadarilo... MS, jinak pravidelna, nedorazila dnes je to 5-ty den, delala jsem test 2 dny zpet a duch viditelny pouze s veeelikou fantazii,dnes jsem si delala opet test (mamatest citlivost 10) a opet duch,ale zda se mi silnejsi,pritel nic nevidel,ja urcitem uhlu pri svetle ano.... Dnes jsem si koupila Cleablue digi...pockam do nedele a uz by mel ukazat nemyslite? Dekuji.... Na priznaky zatim nepriklanim zadny duraz,aby to nebyla jen sugerace (citliva prsa, navaly,vzdusnost, akne...) co myslite?
Dekuji za nazory.... 😉
Digi test už ti určí těhotenství 4 dny před očekávanou MS. Myslím, že kdyby jsi byla těhotná, že už by ti to ukázal.
@crazylenka Také se domnívám, že ti to ten digitální test zobrazí už dnes . Já měla na normálních testech slabého ducha a až digitální mi potvrdil, že jsem těhotná a to bylo tak dva dny před očekávanou MS
Priznam se, trochu se obavam negativniho testu...ale v nadeji me drzi zpozdena ms... Do soboty jsem v praci,otestuji se v nedeli z ranni moci a uvidime to uz bude 8 den zpozdeni.... Bud tam bude + a budeme nejstastnejsi nebo - a budu muset zajit na gyndu,kde se stala chyba,kdyz mi nedorazila mrska...
@crazylenka Tak budu držet palce, ať je test pozitivní !!
Dekuji moc ;)
@crazylenka Jojo, tak pak napište, zda se zadařilo 😉
Já jsem měla pozitivní test až 10 dní po vynechání 😉
Ještě technická... Musím si ten clear test digi dělat ráno pro přesnější výsledek nebo je to u tohoto jedno kdy 🙂 Děkuji
@crazylenka Já dělala odpoledne .
@crazylenka Co to je za příznak vzdušnost? 🙂
@crazylenka Je to jedno kdy.
@luciferkaklaris nadymani
Holky,tak asi nic, dnes mě začalo bolet trochu podbříško jako před MS a začínám malinko špinit (hnědý výtok) 😢 takže mrška asi dorazí se 6-ti denním zpozděním ☹ achjoooo

@crazylenka podle me by ti to ukazal digi test uz dnes