icon

Jsem těhotná nebo se jedná o předmenstruační syndrom?

misqa08
20. čer 2022

Ahoj holky, mám takový dotaz s přítelem se snažíme o miminko, antikoncepci neberu už 3 a půl roku. V období ovulace jsme měli nechráněný styk a přítel se do mě udělal. Mám 5 dní do očekávané menstruace, bříško mám nafouklé a bolí mě prsa. Dneska jsem na toaletním papíře po utření viděla světle růžovou slabou krev, dostavili se i slabší křeče v břiše. Myslíte, že je to předmenstruační syndrom nebo bych mohla být těhotná? Jsem zoufalá jakákoliv změna a já už myslím na to jediné...

nikolb99
20. čer 2022

@misqa08 může to být PMS a nebo i zahnizďování, nezbývá nic jiného než počkat😝🙈

zlaticko22
20. čer 2022

@misqa08 toto je opravdu těžké takto říct, může to být to i to... Na tvém místě bych zkusila test, garantují už několik dní před očekávanou ms.. samozřejmě nejlepší by bylo vyčkat až opravdu do data očekávané ms, ale chápu, že to nejde vydržet a člověk chce vědět... budu držet palečky

carolineg1
20. čer 2022

Může to být i to i to

lencaa11
20. čer 2022

@misqa08 může to bejt před MS a nebo i těhotenství je to 50/50 počkala bych třeba den dva před MS a udělala test

misqa08
autor
21. čer 2022

Tak nakonec to bohužel byla opět MS brečím jako želva tak moc jsem si to přála 😢

lencaa11
21. čer 2022

@misqa08 myslím že vše je v hlavě když vypnes v hlavně chci miminko tak to půjde chce to úplně začít něco bokem dělat sport ,výlet ,práce atd a tím se člověk zaměstná 👍držím palce

zlaticko22
21. čer 2022

@misqa08 to mě moc mrzí...snad to vyjde příště🍀

misqa08
autor
21. čer 2022

@lencaa11 to je pravda, ať se snažím sebevíc rozptylovat a být něčím jiným zaměstnaná tak na to dost často myslím. Pokusím se víc uvolnit a tolik na to nemyslet. Určitě se taky dočkáme 🙂