Jsem těhotná, pokud je hCG beta 8,6?
Zdravím cca před týdnem jsem si udělala těhotenské testy a všechny mi vyšli tak že tam byl duch který potom začal sílit a dneska jsem byla na krvi a hcg beta mám 8,6 a meze 4,2 jsem tedy těhotná a nebo ne ?
Předem děkuji za odpověď
@dominika1008 a kolik máte do ms, to se mi zdá strašně málo tedy
@jjasmina 5 dni ale mám bolesti břicha už přes týden jako při ms a doktorka mi včera říkala že tu sliznici mám větší tak jsem dost zmatená 😔
@dominika1008 tak pokud máte 5 dní do ms tak by to mohlo odpovídat, zkusila bych jít za dva dny na další odběr a jaký bude nárůst
@jjasmina dobře děkuji ☺️
@dominika1008 Ale proč ty těhotenské testy před týdnem, tedy tak nějak v době ovulace? Jestli teprve teď máte ještě 5 dní do menses.
@helen_h před týdnem jsem si dělala první jelikož jsem začala mít závratě, křeče v podbříšku a pociťují na sobě únavu ale na to jsem tolik ohled nebrala jelikož jsem dost velký spáč 😅 tak jsem si ho jen tak ze zvědavosti zkusila s přítelem se teda o dítě snažíme ale nějak jsem v tom nešťourala ohledně toho kdy mám ovulaci atd… ale dneska mi volala moje gynekoložka a bum zadařilo se 💚🔥 prej tyhle hodnoty co mám jsou naprosto v pořádku v což jsem i doufala a už se řadím do pozice těhulky ☺️

@dominika1008