icon

Jsem těhotná? Pozitivní test Clearblue a tmavší duch.

denushka130
10. zář 2021

Ahojky, včera jsem se testovala clearblue a pěkně pozitivní i obyč test mi ukázal trošku tmavšího ducha. Dnes jsem se taky testovala a taky duch nebo sílí? Celkem se bojim vim že se má testovat až po ms ale chtěla jsem to zkusit. Tak uvidíme jak to dopadne🙏🏼Ms mam dostat teď v neděli.

Jsem těhotná? Pozitivní test Clearblue a tmavší duch.Jsem těhotná? Pozitivní test Clearblue a tmavší duch.
Strana
z3
l22l
8. říj 2021

@denushka130 dopadla skvele, srdíčko tluce ❤❤ byla jsem úplně na mekko😀

denushka130
autor
8. říj 2021

@l22l Tak super a kolik jsi teda tt?

l22l
8. říj 2021

@denushka130 UTZ ukazuje 8+0 a ty?

denushka130
autor
8. říj 2021

Já jsem 7+5😊 18.11 jdu na screening tak jsem zvědavá, snad to brzy uteče🍀

denushka130
autor
15. říj 2021

@l22l Tak co jak se citiš a kdy jdes na další kontrolu?

l22l
15. říj 2021

@denushka130 dobře, akorát jsem nafouklá jak balon, už jsem si objednala nějaký tehotensky hadříky 😀 ať jsem připravena. Občas žáha, nevolnosti jen výjimečně... Další kontrola 22.10 a tam mám přijít na lacno, s moci, budou mě vazit atd. A naplánuje se genetika, tu dělá naštěstí můj DR. Takže mi dá jen termín a je to 🥰 co ty? Všechno v pohodě? Taky už jsi zvědavá na pohlaví? 😀

denushka130
autor
15. říj 2021

@l22l Ajo, tak to ja mam taky teda problém s kalhotama😂takže ja už musím použivat těhu, protože mě to šilené boli tak mě to tahne, ale druhé těhu jde vidět rychleji no.. tak snad to ještě nějak utajim😂😂, nevolnosti byvaji, jen pocituju jak kdybych měla prazdný žaludek, ale naštěsti nezvratim, tak doufam ze ani nebudu.. 1.11 jdu na krev a 18.11 na screening a teda jsem hodne zvědavá na pohlavý.. u dcery mě zle nebylo to jsem ani nevedela ze jsem tehotna a ted?😂ted celkem mazec

denushka130
autor
15. říj 2021

@denushka130 Hele oblečení si kup fakt těhu až budeš až tak vtom 20tt protože je to teď zbytečné, koupiš si menší a budeš si muset koupit větší😂😂😂Ja mam teda něco málo od dcery, ale ja rodila v zaří takže ja celkem usetrila a nosila jsem skoro furt jen saty pres leto

l22l
16. říj 2021

@denushka130 no už to mám doma, zatím jen troje trička s dlouhým rukávem, dvoje legíny a jedny punčocháče. Z H&M - mají tam supr věcičky pro těhu, ale to asi víš 😀 mě taky nevolnosti nikdy nevygradují ke zvracení, spíš jen nepříjemnej pocit v žaludku. Tak to už máš taky vše za chvilku, to uteklo. Před nedávnem jsme tady zkoumaly duchy na testu a teď v sobě opravdu nosíme nový život 🥰

denushka130
autor
22. říj 2021

@l22l tak co u toho doktora?

l22l
22. říj 2021

@denushka130 ahoj, vše ok, mimi už nevypadá jak nějaký flek ale začíná mít tvary 😁 jinak dle MS i UTZ jsem přesně 10+0 a termín porodu pořád 20.5 souhlasí,tak byl z toho doktor paf,že mi to vše sedí jak prdel na hrnec 😁dneska mi brali krev, vážili mě, tlak atd... Genetiku mám 15.11

denushka130
autor
22. říj 2021

@l22l No tak super.. ja jdu taky na krev 1.11 :D uz si to někomu oznamila, nebo chces jeste pockat na screening? Hele na fb je skupinka kvetnova, nechces se pridat? Nebo jestli tam už ses😊

l22l
22. říj 2021

@denushka130 já komunikuju docela tady s holkama na koníkovi ale na FB se taky přidám, jak se jmenuje? Jinak ví to rodiče a prarodiče + moje blízké osoby. Veřejnosti to asi sdělíme buď v tom 12 týdnu nebo po screeningu... Myslíš že se to nemá dělat dřív než po screeningu? Kdy to budeš říkat ty?

denushka130
autor
22. říj 2021

Jo my taky chceme počkat do screeningu, chceme to potom říct rodině i přátelum😊

l22l
22. říj 2021

@denushka130 děkuji, přidám se tam později. Obávám se aby si toho nevšiml někdo z přátel 😁

denushka130
autor
23. říj 2021

@l22l Je to soukromá skupina 🙂

l22l
19. lis 2021

@denushka130 ahoj, tak co screening? U nás dobré 🙂 doufám že i u tebe

denushka130
autor
21. lis 2021

@l22l Ahoj, ano unas vyborně. Akorat jsem musela řesit věci okolo, byla jsem objednaná ale bohužel jsem chytla kovid. Tak mě nemohli vzit take domluvila jsem se ve FN jestli by mi ho neudělali pro pozitivní.. a super domluva, tak screeming dopadl dobře. Čekám holčičku.. co ty?

l22l
21. lis 2021

@denushka130 tak ještě, že se takto šlo domluvit, to je fakt super. U nás paní doktorka říkala, že na 80% holčička, tak jsem zvědavá, jestli na další prohlídce nám to doktor potvrdí na 100% 🙂

Strana
z3