Jsem těhotná? Pozitivní test Clearblue a tmavší duch.
Ahojky, včera jsem se testovala clearblue a pěkně pozitivní i obyč test mi ukázal trošku tmavšího ducha. Dnes jsem se taky testovala a taky duch nebo sílí? Celkem se bojim vim že se má testovat až po ms ale chtěla jsem to zkusit. Tak uvidíme jak to dopadne🙏🏼Ms mam dostat teď v neděli.

Testuj ob den a stejnou značkou testu pak nejlíp uvidíš jestli čárka sílí.
Ano, souhlasím s testováním ob den a stejnou značkou 😊
@denushka130 Ahoj 🙂 to jsme na tom stejně, taky mám dostat MS teď někdy (cyklus nemám pokaždé na den stejný) a mám ducha podobného jako ty. tak nám budu držet palce 😀💜
@l22l a kdy máš dostat ms? Ja teda v neděli.. ale testuju kždej den protože se bojim aby to zase nebylo biochemické.. toho se bojím.. snad to dobře dopadne i tobě a hlavně mi dávej vědět😊🙏🏼
@denushka130 no tak to máme stejné obavy. Taky mám za sebou biochemko...já bych MS měla dostat dnes.. Určitě si dáme vědět, věřím že to bude dobré 💙
@l22l Já si teď dělala digitální😍
@mishulka26 hele já se testovala ted i s mamatestem a to už podle mě asi není duch ne?😅
@denushka130 no tak to rozhodně na bichemko nevypadá! 🙂 to dopadne určitě dobře ❤ moc ti to přeju, snad i já budu mít takové štěstí. Taky mám doma od chlapa koupený tento test, tak na něj asi o víkendu vlítnu 😀
@l22l určitě hlavně mysli pozitivně a dej vědět❤️
@denushka130 a ještě jsem se chtěla zeptat, to jsi ráno měla ty slabší dušíky a odpoledne tady ty testiky co jsi vkládala? 🙂
@l22l rano jsem měla ducha od dr maxe. Nedalo mě to a jela jsme si okolo 11 koupit ten clearblue a jeste jeden gsmama test a ten jsem si udelala po clerblue a tam už neni teda duch ale pekna carka 🙂 asi to zaleží na testu.
@l22l Zkus si udělat ten clearblue.. a pošli fotku
@denushka130 tak údajně 1-2 což by sedelo. Ale Normal testy mám pořád slabší čárky. Snad to zas nedopadne biochemkem. Od teď přestávám testovat a nechám to osudu... Kdybych nedostala MS příští týden, objednám se na gyndu a uvidí se...
@denushka130 čárka je, ale pořád máš před MS. Biochemko muze byt i pozdeji..
Ale drzim palce at to vyjde🍀
@petradt1986 Já doufám že to biochemické nebude.. To by mě přece neukazalo pozitivní a 2-3 u clearblue ne? V lékarně mě řikal ten lekarník že je lepší než ty obyč a že by to mělo hned ukázat to těhotenství. A biochemko jsem měla minulý měsíc měla jsem ducha a potom jsem krvácela 3 dny, ale ze bych zase hodne krvacela to zase ne. Tak uvidíme snad to dobře dopadne.. nerada honim duchy, tak jsem si koupila ten clerblue abych měla jistotu.
@l22l super, tak uvidiš❤️
@denushka130 mela jsem to same. 2-3 na digitalu tyden po opožděné MS biochemko.
Fakt clovek neni nikdy bez stresu. Zadaří se - udrží se - screening.. porod.
Drzim palce🍀
@petradt1986 odpoledne jsem si dělala test a tam uz je silnejsi ta carka. Tak uvidime v nedeli🍀
@denushka130 tak to je na dobre ceste. Drzim palecky✊
@denushka130 myslím že biochemické to nebude, čárka sílí a to je důležité 😊 když sem měla biochemické, čárku sem měla stále stejnou, až jeden den nebyla vůbec. Myslím, že to že těhotenství nikdy není na 100% víš, měla jsem zamlklé těhotenství v 9tt a hned na to biochemické 😊 ale nestresovala bych se tím, člověk budoucnost neovlivní tak stejně neovlivní jestli s nim miminko zůstane a nebo se rozhodne odejít 😊 těhotná jsi a proto si užívej každou chvíli s tím malým drobečkem, protože i já vím že mít a donosit zdravé miminko je zázrak 🥰 držím vám oběma palce ✊🏻🍀
@teress1215 spíš mě zaraži to že jsem se dnes rano testovala (dr max) měla jsem tam slabší čarku a potom silnějsí u gsmama🤷🏻♀️Mají malo barviva nebo co
@denushka130 proto je lepší testovat stejnou značkou, já vždy testovala mamatestem a testovala sem ob den 😊 je to vidět lépe a hlavně jsou lidi co mají vic viditelnou čárku třeba večer než ráno 😀
S testy z dr.Maxe já nemám zkušenost
@l22l Tak co, jak jsi na tom ? 🍀
@teress1215 Asi je nejlepší.. ja se taky testovala dnes ráno. Protože to mam dnes dostat a zatím za mrcha nedorazila, tak doufam že nepříjde🍀
@denushka130 ahojky, no tak jsem tu dělala "machry" že už nebudu testovat, ale chlap mi včera dovezl ještě dva ať to zkusím, tak mě nemusel dlouho ukecávat 😀ale udělala jsem dobře 🙂 🙂 příští týden volám dr a objednávám se na 1 kontrolu a mám dobrý pocit.. Co ty? Jak to vypadá?
@denushka130 ta čárka už je pěkná 😊 každému hcg stoupá jinak 😊 za dva dny by čárka měla byt zase silnější 😊 já když sem měla biochemické čárka mi nesilila, byla pořad stejná a po 5ti dnech zpoždění sem dostala ms .. ale tva čárka sílí a je to hezky vidět

Vypadá to hodně nadějně. Přeji mnoho štěstí, ať mrcha nedorazí. 🍀