icon

Jsem těhotná? Výtok plus špinění

lucie0205
4. led 2018

Dobrý den dámy. Prosím o radu. Mám syna 7 let. Během loňského roku jsem bohužel v 12tt Potratila. Aktuální otázka je. Menstruace od 21.12. 2017 do 25.12.2017 ... dle výpočtu kalkulačky jsem měla mít plodné dny 4.1.2018 a 5.1. 2018 ... dle ovulacnich testu jsem je měla 1.1. Celkem tmave čárky (byl sex) 2.1. Hodně tmave (byl sex) a 3.1. Hodně tmave (nebyl sex) silné bolesti v podbrisku cely den výtok a dnes 4.1. Výtok plus špineni. Co myslíte uhnizďovani nebo ne? Jinak tehu testy brzy ráno mi ukázaly 2 čárky - kontrolní světla dopo tmavějši a teď nic. Takže vůbec nevím co se děje. Děkuji za vaše názory a přeji hezky a úspěšný den.

Strana
z3
vendelinka08
17. led 2018

jo a bolesti podbřišku jsem měla ukrutné od soboty, kdy jsem myslela že mám spíše slepák, ale to už jsem několikrát měla. Včera také ještě bolesti a nebylo mi moc fajn a dnes už nic... Pohoda

lucie0205
autor
17. led 2018

@vendelinka08 já sem na prášky ... nevím co se děje zda Jo nebo ne a denně v zravotnictvi narážím na mamlasy ... přijela sem z práce udělala si test a furt to samé co poslední dobou čárka se nemění ... ovu sem měla dle testu 2.1. A 3.1. Prikladam foto 1 - kolegyně mi dneska říká udělej sinusoidálních tehu i ovu test a tak sem do toho šla a Divej foto 2 ... a výsledky Hcg 16 ... si už připadám jak debil 😞

skripmart
17. led 2018

@lucie0205 hcg 15 je hrozne málo ... počkej dva dny jestli se zdvojnasobi 🙂 dr6im palce ... já mel@ prvniho ducha 11 dpo

lucie0205
autor
17. led 2018

@skripmart krásné gratuluji ... já mám duchy už 16 dni a furt stejné

vendelinka08
17. led 2018

@lucie0205 To znamená, že se v těle něco děje, ale jde o to, aby zjistili co? Nemůžeš mít vs obě jen tak pro nic za nic těhotenský hormon... má to přece nějaký důvod a oni by měli zjistit jaký, udělat utz, nabrat krev, prostě tě důkladně vyšetřit.

kolapav
17. led 2018

Já bych šla co nejdříve k doktorovi měla bych strach aby to nebylo mimoděložní když je hcg tak nízký hodně štěstí .

lucie0205
autor
17. led 2018

Zítra ráno jedu holky, už toho mám dost a sem z toho fakt unavená. Když to shrnu: testy Hcg pozitivní (16 kousku) ovu test dnes taky pozitivní, Hcg 16, teplota 37,4, prsa jak balony, nejsem nafoukla jak před Ms, a hlavně už mě to nebaví nevěděl na čem jsem. Každopádně Vám všem moc děkuji.

katty77
17. led 2018

@lucie0205 ahoj a nemůže jít o mimoděložní těhotenství? jako ten tvůj případ je fakt záhada :-/

renuliena
17. led 2018

@lucie0205 já jsem asi pred deseti lety mela hcg 25 a bylo to biochemicke tenotenstvi, což pak samo odeslo a zacala jsem menstruovat, takhle to prý ma spousta žen, akorat se tak nehlidaji a ani o tom biochemickem tehotenstvi nevi, 16 je hodne malo i na mimodelozni tehotenstvi, nemusis se bat, každopádně drzim moc palecky, treba se stane zazrak, já jsem loni v listopadu mela 4 tydny od menstruace což je cca dva tydny od ovulace hcg 1256, ale uvidis, treba vsechno dobre dopadne 😊

juliemichal
18. led 2018

@lucie0205 tak jak jsi dnes dopadla u dr?

Strana
z3