icon

Jsem těhule? V týdnu před MS vyšly čárky na testech

katicicka
6. srp 2015

Milemaminky,co vy na to? Ted v sobo mam dostat ms.v po jsem delala test byl tam je duch, ve stredu vysla slaba carka a odpoledne znovu. Prsa me boli cca 14 dni, troch se zvetsila a zacaly byt videt zily. Dalsi test udelam zitra rano,ale jsem asi nedockava ale nevim zda si to porad nevsugerovavam 🙂 dekuji

ty_na
6. srp 2015

Ahoj, počkej jestli ms dostaneš nebo ne a když ne, udělej test tak za 10-14 dní po vynechané ms-to jsou testy nejpřesnější 🙂 já měla dostat ms 14.3. a 23.3. jsem udělala test a byly tam dvě tlusté čáry máry 😀 😀 byla jsem t.č. v 5+1tt

bajana
6. srp 2015

Nemáme vešteckú guľu...počkaj pár dní a testuj znovu podľa pokynov na teste. A nabudúce sa pridaj do jednej z už existujúcich tem, sú ich tu mraky....toto tu totiž admin pravdepodobne zamkne.

basice
6. srp 2015

Jsem na tom stejně.V pátek mám dostat MS , v neděli byl na testu duch a v úterý a ve středu slabá,ale viditelná druhá čárka 😀.Zítra chci testovat znovu,tak uvidíme,zda to vyjde.

denisahl1993
8. zář 2019

Ahoj mám dotaz já si dělala test 27.8. Vyšel pozitivní 30.8. Byla už slabší a dostala jsem to 4.9. Vyšel slabý ale 7.9. Vyšel pozitivní a čárka byla silnější takže nechápu jen to proč před MS slabá a po MS zase sílí má to na to nějaký vliv děkuji za odpovědi