Jsem v tom? Je lepší zavolat dr.?
Dobry den chci se zeptat, s pritelem se snazime o mimco.. ted uz mam tyden opozdenou MS (jinak ji mam pravidelnou) delala jsem si test uz 2x ale nic neukazal... Mam takove pichani v podbrisku a pocit takoveho nafoukleho bricha. Poradite co delat? Je lepsi zavolat dr? Mozna plasim ale mam rizikove povolani tak to chci podchytit vcas.
Co jsem cetla na netu tak nekde i psali ze to telo muze produkovat hodne nizkou tu hladinu hormonu a test to neukaze...svagrove to treba test ukazal az za 14dni po opozdene ms
@denulqa
jsi svepravna?to se opravdu musis ptat na netu jestli si mas udelat test nebo jit k lekari?
@denulqa Opozdena ms muze mit x duvodu, nejen tehotenstvi. A vzhledem k tomu, ze vam tyden po zpozdeni neukazal test ani tuk, tak to tehotenstvi pravdepodobne nebude a nebo nebude prosperujici.
A ted by na utz lekar stejne jeste nic nevidel.
Takze pockejte tyden a pokud se ms opravdu nedostavi, volejte lekari, at vam pichne vyvolavacku a nebo to nechte byt a pockejte si na ms zase pristi mesic.
Počkej týden nebo 14 dní, udělej si test a pokud tam budou dvě čárky tak jdi k doktorovi. Pokud by tam něco bylo tak by to nebyli vidět nebo třeba prázdný gestacni váček. Já to měla u obou těhotenství, za 14 dní už tam něco vidět bylo.
No řekla bych že o těhotenství nepůjde mě tolikrát píchalo v podbřišku a byla jsem nafouklá před MS.Nepozoruj se tak a zajdi si na gyndu pro vyvolávací injekci

Uvař si kmínový odvar.To tě zbaví nafouklé ho břicha.
Teď vážně, počkej ještě, po týdny bys, kdyby se jednalo o těhu, už měla mít krásné čárky. Asi máš rozhozené hormony. Násad čaj z kontryhele.