Jsem v tom?

ohiri
29. srp 2014

Ahoj holky. O miminko se zatim nesnazim, ale pred dvema tydny jsem mela asi ovulaci a ikdyz s partnerem vzdy pouzivame ochranu, mela jsem divny pocit. Týden na to jsem si udelala test a nic. Ale ikdyz nemam žádné priznaky, snad jen to, ze na me asi leze chripka, mela jsem takovy nutkani udelat si test znovu. Delala jsem ho odpoledne a byl tam duch. Testu jsem udelala jeste par, ale dalsi duchove jsou slabounci. A hlavne!!: teprve včera mi skončila menstruace, takze vlastne tehotna byt ani nemuzu...ale..co ten duch? nechápu to..kdyby to bylo z cysty, tak to tam je už ten minulý týden ne? A navíc, to by musela být jo velká náhoda, abych otehotnela z ,,kapicek lásky" ne?..a co ta menstruace...no:D..musela jsem se vypsat..

romca13
29. srp 2014

Ten test sis dělala před MS? Někdy se stane, že jsi jakože těhu ( proto by mohl být ten test pozitivní),ale vajíčko se neudrží a odejde s MS. Ale také se stává, že i při těhu může být MS, i do několíkátého měsíce. Určitě bych udělala test teď po MS a objednala se k doktorovi.Teď ti to řekne 100%. Tady můžeme jen spekulovat🙂 Ale ti tvoji duchové jsou celkem dost viditelní 🙂

bjoucik.15
29. srp 2014

možné to je, těhotná být můžeš i z "kapiček lásky".menstruaci mít taky můžeš,znám případ kdy byla menstruace 5m i s otěhotněním, takže dotyčná zjistila že je těhotná v 18tt. udělala bych si za pár dní test znovu.

radka35
6. zář 2014

přesně tak.I při MS je těhotenství možné.Termín porodu mi díky jedné takové těhotenské MS počítali o měsíc blbě.A nepřesvědčila jsem je ani tím,že vím přesně,kdy jsem otěhotněla.....tenkrát jsme spolu ještě nebydleli a vídali se nepravidelně,tak jsem to přesně opravdu věděla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru