Jsem zoufalá a nevím, co dělat
Jsem zoufala , tri tydne menstruace meška test negatívny , čtu všechno možny a dočetla jsem se že nekterym i po vic jak trech tydnech ukazal pozitívny( byli to přispevky z roku 2014- možna nebyli testy s citlivosti 10 ,, nevim) , ja se bojím ,nechci byt tehotna ,zadni přiznaky nic len nechodí menstruace :(( k doktoři můžu za dva tydny , jsem magor z toho vseho ,, dnes je to osem tydnu ,, co SE nam nehodou praskl kondóm , ja se bojím ty kapky lasky byl to 15 DC ,, celej cyklus má delši cca 45-47 dnů , ovulace tim padem asi probehla po tyhle nehode , nebo ? :// Jako náhle jsem zistila ,že praskl skončili sme ,jen tam byla minuta dve bez ochrany :((( prosím pomoc ,, tri testy od meškaní negatívny 3 deň od meškaní 15 a Ted 22 den meškaní ja už nevim:((
A jak ti jako mame pomoci? Musis proste vydrzet k doktorovi. Nic vic se asi delat neda....nebo zkouset dal testy.
Vzhledem k dlouhým cyklům tipuji, že ovulace byla později, nebo vůbec. Test by už měl být pozitivní v případě těhotenství. Samozřejmě ti to nejlíp řekne doktor.
Jestli to už je 8 týdnu od nehody tak test by byl na 100% pozitivní takže noo stres dej se do klidu a pal zajdi k doktoru pro vyvolavačku
Klid, test by to už prokázal, zajdi si k dr na vyvolavacku, jinak nikdy není na,škodu , když se budeš chránit antinou i ty, pokud se nechceš dostávat do takových situací častěji
Taky myslím, že ovulace byla mnohem později, ale pokud nechceš čekat a mít klid, zajdi si na krev jako samoplátce na HCG a budeš vědět na 100%.

Pri takhle dlouhych cyklech by mela ovulace byt mnohem pozdeji nez 15 dc.
Oddalovat ms si klidne muzes stresem z toho otehotneni.