Jsou Mamatesty spolehlivé při určení těhotenství?
Ahoj přikládám foto snažíme se už od ledna a furt nic teď jsem si dělala spontánně test po dlouhé době MS nepřišla už 4 dny prsa mě bolí, hlava mě bolí ale pak jsou tu testy a to je druhá ve? 😀 Nevím jestli Mamatestům věřit už se mi stalo před rokem že jsem si dělala test a věděla jsem že nejsem těhotná a vyšly dvě // a teď takhle přijdou mi dost nespolehlivé co myslíte na gyndu jsem objednaná 8.8. 🙂

Tady to spis vypadá na biochemické tehotenstivi 😔 jinak ano tyhle testy stojí za prd příště radši jinou značku
Taky mi to přijde jako biochemické ☹️ Měla jsem to stejně, slaboucka čárka, duch a pak nic a dorazila MS s týdenním zpožděním.. Ale hned další měsíc se zadařilo znovu a zatím to vypadá dobře, tak snad... Takže nezoufej, příště to vyjde 😉
Udělala bych ještě jiný test pokud vyjde negativně tak to bylo biochemické bohužel
@lencaa11 jojo mám to v plánu
Ještě bych zkusila jednak jiný test a případně i jinou dobu testování, já měla silnější čárku dopoledne, než z první ranní moči, jelikož v noci chodím na wc a napít se, tak první ranní moč asi nic moc 😁 Takže když jsem vstala, došla jsem si na wc, pak jsem se snažila nepít a testovala až tak mezi 10-11 a byla výraznější 🙂
Tohle mi dělaly Mamatesty běžně a nic z toho a nejednalo o biochemické prostě tyhle testy jsou na nic.....
je to zvláštní.. mamatesty si většina pochvaluje, oproti třeba pepinu.. Bud šlo o špatný test nebo biochemické.. :( zkus ještě další a uvidíš..držím palečky at se povede🍀
Já naopak Mamatest chválím, zkusila bych třeba ještě digi Clearblue. Bohužel to nevypadá moc dobře
tak co? zkoušela jsi jiný test?
@zlaticko22 jj zkoušela a nic tam nebylo takže chybně testy tohle nechápu, proč to tedy prodávají
@vikysek0987 přesně
tak to je mi líto :( snad bude příště více štěstí

Ps: poslední MS 13.6.