icon

Jsou těhotenské testy opravdu pozitivní?

olova
30. kvě 2026

Dobrý den, 3 dny před ms jsem si dělala clearblue na kterém má být v případě pozitivita plusko. Vyšel asi lehce pozitivní. Včera 1 den před ms jsem si dělala ten na kterém má vyjít pouze čarka v případě pozitivity. Tu tam vidím. Na obou to bylo skoro do 2 minut. Ale po zaschnutí třeba po hodině se stalo že už tam není hezký široká čarka ale jen vlásek toho barviva nebo uplně vymizí jde o pozitivní testy ?

chybadel
30. kvě 2026

@olova negativní

olova
autor
30. kvě 2026
@chybadel

@olova negativní

@chybadel podle příbalové letáku jsou oba pozitivní ale

anonym_b7d027
30. kvě 2026
@chybadel

@olova negativní

@chybadel tady to je hezký vidět. Tak podle čeho prosím soudíte že je negativní ?

j.a.n.i
30. kvě 2026

A proc tedy zakladas diskuzi, když nechces slyset odpovedi?

olova
autor
30. kvě 2026
@j.a.n.i

A proc tedy zakladas diskuzi, když nechces slyset odpovedi?

@j.a.n.i jak jako nechci slyšet odpovědi? Jen chci vědět pode čeho teda poznám tu negativitu když podle příbalového letáku jsou oba pozitivní ? Jestli v tom třeba hraje roli to že se to barvivo stáhlo ? Nebo že může mít někdo zkušenost s tím že ty testy takhle falešně třeba vychazí atd. Tak na mě hned neutoč

j.a.n.i
30. kvě 2026

Odpověd je jednoducha, pokud se po pohledu na test musis ptat, tak zrovna moc pozitivni nebude.
A opět plati jiz mnohokrát řečené, pockej cca 4 dny a zkus to znovu.

olova
autor
30. kvě 2026
@j.a.n.i

Odpověd je jednoducha, pokud se po pohledu na test musis ptat, tak zrovna moc pozitivni nebude.
A opět plati jiz mnohokrát řečené, pockej cca 4 dny a zkus to znovu.

@j.a.n.i tak k čemu tu je možnost zeptat se lidi na názor když vlastně podle tebe člověk nemůže být zvědavý?? Tak raději neodpovídej a přenech to lidem co mají aspoň nějakou kapku empatie

anonym_bdda2e
30. kvě 2026

A takhle dopadá kombinace brzkého testování a ignorování pokynů v příbalovém letáku. Kdybys počkala na zpožděnou MS, nemusíš lovit duchy, co po vyschnutí testu mizí. A kdybys četla příbalový leták důkladně, tak víš, že ke změnám na testu, ke kterým dojde po 10 minutách od jeho namočení, už se nepřihlíží. Co z toho plyne? Že pokud jsi v řádné době odečtu měla na testu testovací čárku a test nebyl vadný, pak ti v moči detekoval HCG. Chceš-li mít jistotu, že to HCG tam skutečně je a roste, test zopakuj za pár dní, nebo si v pondělí dojdi do laborky na krevní test.

anonym_e78375
30. kvě 2026
@olova

@chybadel podle příbalové letáku jsou oba pozitivní ale

@olova tak pokud jsou oba pozitivni tak si tehotna 👍

j.a.n.i
30. kvě 2026
@olova

@j.a.n.i tak k čemu tu je možnost zeptat se lidi na názor když vlastně podle tebe člověk nemůže být zvědavý?? Tak raději neodpovídej a přenech to lidem co mají aspoň nějakou kapku empatie

@olova No, pokud máš potřebu kohokoliv s jiným názorem přesvědčovat, že to tak není, tak k čemu ten názor chceš slyšet?

olova
autor
Včera ve 04:33
@j.a.n.i

@olova No, pokud máš potřebu kohokoliv s jiným názorem přesvědčovat, že to tak není, tak k čemu ten názor chceš slyšet?

@j.a.n.i já nikoho nepřesvědčuji. Jen jeslí je ten test negativní (čož teď už 100% vím že není) tak chci aby mi svůj názor vysvětlil. Na tom je něco špatného ?

j.a.n.i
Včera v 09:20
@olova

@j.a.n.i já nikoho nepřesvědčuji. Jen jeslí je ten test negativní (čož teď už 100% vím že není) tak chci aby mi svůj názor vysvětlil. Na tom je něco špatného ?

@olova Jistě, takže 100% vis, ze neni negativní, přesto se ostatních ptáš, zda je pozitivní a jeste se ptas jestli je na tom něco špatného 🤔

anonymous13
Včera v 11:14

@olova za mě pozitivní 🙂

frantiska87
Včera v 11:59

Já bych to viděla jako ducha a hned bych doufala.) každým dnem se hladina hcg v krvi zdvojnásobuje, a proto byhh co testovala každé ráno teď.

olova
autor
Včera ve 12:20
@j.a.n.i

@olova Jistě, takže 100% vis, ze neni negativní, přesto se ostatních ptáš, zda je pozitivní a jeste se ptas jestli je na tom něco špatného 🤔

@j.a.n.i ano teď už vím 100% že je pozitivní ;)

olova
autor
Včera ve 12:21
@frantiska87

Já bych to viděla jako ducha a hned bych doufala.) každým dnem se hladina hcg v krvi zdvojnásobuje, a proto byhh co testovala každé ráno teď.

@frantiska87 dnes měl dorazit menzes. Tohle je test z dnešního rána. Ale začala jsem špinit

frantiska87
Včera ve 12:37
@olova

@frantiska87 dnes měl dorazit menzes. Tohle je test z dnešního rána. Ale začala jsem špinit

@olova tak to asi ms přijde. :/