Jsou testy pozitivní?
Ahoj holky, jsem tu nova, ale sleduji vas uz delsi dobu..cca od cervna, kdy se s manzelem snazime. Mohu poprosit o vas nazor?
Prvni test mi vysel takto krasne po 2 dnech vynechani MS, dalsi 2 zelene uz me ale trosku znepokojuji, to bylo treti a ctvrty den po vynechani.. Co myslite?

A mas vsechny 10tkove? Nejlepsi je delat si testy stejne znacky. Nemusi to znamenat nic spatneho. Testuj dal 🙂
Holky, prvni je Dr. Max desitkovy, to byl zbytek, co jsem mela doma a pak si koupila nejaky no name v Tescu, ty jsou 25. Stavim se znovu do Maxe a uvidim. Dekuji za podporu 😉
Dekuji Lucky, urcite koupim, jsem psycho a nejradsi bych testovala furt 🙂 tobe taky gratuluji, vidim, ze prirustek bude v kvetnu ❤
Ty zelene testy jsou jinak citlive...proto jsou carky jine 🙂
Pro jistotu jeste zkus udelat dalsi.... Ale ja myslim, ze se zadarilo 😉 preju hodne stestiiiii 🍀
Dekuji moc Bajuliss, snad ano, hodne stesti i tobe preji🌞
presne me npadla ta citlivost,nejlip delat test jedne znacky a jedne citlivosti
Mne i doktorka upozornova, ze obecne hladina toho hormonu dost kolisa (ne pouze rano vs.vecer). Vim,ze jeden tyden jsem mela slabsi carky a dokonce i prsa se mi zmensila...je to semtam trosku matouci to tehotenstvi 🙂
@kenny11 testik vypada dobre. Kdyby to neklaplo jak pises tak to nemusis ani poznat. Myslim, ze je to krasne positive 🙂
@absintka19 dekuji, musim se uklidnit, ja vim 😎
@kenny11 jj, hlavne klid, coz se snadno rika 😀 .... Stejne kdyby to neklaplo, neovlivnis to. A ten test vypada normalne pozitivne 🙂. Ja mela takhle slabsi carky asiascca 3 dny cca 6/7tt, kdy jsem prave mela i ta mensi prsa 🙂.. Pockej 2, 3 dny a udelej ho znova a uvidis. Drzim palce 🙂
@kenny11 ten posledni delalas z ranni nebo odpoledni moci?

@kenny11 ahoj, slaba carka muze byt jinym tipem testu. Jak to je doopravdy, zda jsi tehu, nebo tehu se ukoncilo samo pozna lekar z krve, tak si zavolej na gyn.a objednej se. At vis na vem jsi. Drzim palce a gratuluji