Je těhotenský test pozitivní?

esmeralda11
9. bře 2021

Ahoj holky,
nemám s těhotenskými testy příliš zkušenost. Každopádně do teď jsem vždy měla opravdu bílý papírek, ale včera večer, den po vynechánim MS, mi vyšel takto (první fotka asi minutu od začátku testu, druhá asi za další 4 minuty).
Díky za názory🙂

amazonkajanik
9. bře 2021

@esmeralda11 😉👍

klecanda
9. bře 2021

Je tam❤️🍀

esmeralda11
autor
9. bře 2021

Díky holky za odpověď, akorát nevím, co si myslet o tom, že dneska odpo jsem si dělala jiný test (Pepino) a ten vyšel negativní nebo s uplně minimálním duchem. Je tedy pravda, ze moč nebyla vubec koncentrovaná, prakticky bezbarvá - hodinu před testem jsem byla na záchodě a pila jsem. Může ta negativita dnešního pepino testu být tím?

klokanka31
9. bře 2021

@esmeralda11 gratuluju 🍀

amazonkajanik
9. bře 2021

@esmeralda11 pepino má prý málo barviva, nebo je nespolehlivý, jestli si dobře pamatuji z jiných diskusí . Navíc je snad 25 a na to máš ještě malé zpoždění

pepickovapavlinka
10. bře 2021

Pepino má málo barviva a je lepší jej dělat z ranní moči

svorly
10. bře 2021

Testovat porad stejnou znackou testu, kazda ma jiny mnozstvi barviva a pak to klame

ponny1987
12. bře 2021

holky a ktery je nejlepsi test

pepickovapavlinka
12. bře 2021

Za mě fialoví test Sluníčko z teta drogerie nebo je fialoví i mamatest.Tento

esmeralda11
autor
12. bře 2021

Holky nevím co si mám myslet:( chci se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost, kdy čárka nesílila, ale těhotentství nakonec probíhalo správně?
Ten test vyfocený nahoře je z pondělka (test Intime). Od té doby mi nikdy takto silný proužek nevyšel, na každém testu je sice alespon malý duch, ale intenzita čárky je +- pořád stejná, což znamená duch (viz fotka). Dnes ráno jsem si dělala další Intime test (citlivost 10) a z té samé moči i test Clearblue (citlivost 25). Na Intime byl opet jen duch (slabsi nez na testu z pondelka), zato na Clearblue mi to přijde jako celkem solidní čárka, přitom má ale menší citlivost?? Nevím, co si o tom mám myslet, všude tady čtu, že když čárka nesílí, je to malér. Je tu někdo, komu čárka také nesílila, ale těhotenství se vyvíjelo dobře?

pepickovapavlinka
13. bře 2021

@esmeralda11 no mě čárka nesílila a miminko odešlo.Pokud se nepletu ten zelený Intimed je 25 ne 10 a rád dělá falešnou druhou.Nikdy když jsem na 10 testu neměla nic na 25 taky nikdy se mi nestalo že by na 25 byla // a bylo by to těhu.Takže se obávám že to u tebe těhu nebude a když už chceš testovat tak testem 10 ne 25 protože oba tyto testy jsou 25 a oba rády dělají falešnou druhou

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru