icon

Jste pozitivní? Vaše názory a zkušenosti.

pidalka2545
23. led 2024

Co myslíte 🙏🙏

Jste pozitivní? Vaše názory a zkušenosti.Jste pozitivní? Vaše názory a zkušenosti.
mia_von_prag
23. led 2024

Ano

pidalka2545
autor
23. led 2024
jaja01k
23. led 2024

To vypadá nadějně, držím palce, ať sílí 🙂

marselina
23. led 2024

@pidalka2545 je tam 👻

pidalka2545
autor
23. led 2024

@marselina nemůže to byt před menstruaci ? Třeba ?

lilian2111
23. led 2024

Já bych zkusila jinou značku, sluníčko i mamatest dělají falešné čárky. Tady ta vypadá tak nějak zvláštně. Držím palce

pidalka2545
autor
23. led 2024

@lilian2111 jak zvláštně ? 🙂

marselina
23. led 2024

@pidalka2545 urcite nee🍀

lencaa11
24. led 2024

@pidalka2545 vypadá to dobře ☘️☘️ testovat dál 🩷

lichozroutsudy
24. led 2024

@lilian2111 Ja fakt nevim, kolikrat tady jeste budu muset vysvetlit, ze testy nedelaji falesne carky. Jen jejich princip fungovani a navod nektere uplne pitome snazilky neumi pochopit. Tak jeste jednou, NE, nedelaji falesne duchy.
@pidalka2545 Ano, jsi biochemicky tehotna.

lilian2111
24. led 2024

@lichozroutsudy A já nevím, jak vysvětlit že tyhle značky falešné čárky dělají 😀 měla jsem v krvi hcg 0, v ten den dělaný mamatest a sluníčko, který vyšel takto. Bohužel nejsem jediná, vždyť je to tu každou chvíli. Takže jo, dělají falešné čárky když se namočí déle než má a nebo nad rysku. Takže než rejpat že je někdo úplně pitomej by bylo fajn uznat že nemusím mít nutně pokaždý pravdu 😉

lichozroutsudy
24. led 2024

@lilian2111 V krvi 0, v moci klidne 8-10 = duch na testu. Naprosto normalni, protoze trva, nez se pokles "propise" do moci. Zaklady biochemie, ale uplne.

reeeza
24. led 2024

Krásný duch 🙂

daisy95
24. led 2024

@lilian2111 na co konkretne by ten test mel falesne reagovat kdyby v moci nebylo hcg? Dyt je to nesmysl ten test reaguje na hormon v moci kterej tam muze bejt i uplne minimalni a tehotenstvi pak nevyjde..

pidalka2545
autor
24. led 2024

@lichozroutsudy takže nejsem těhotná ?

lilian2111
24. led 2024

@lichozroutsudy Ne. Jiný značky byly negativní. I v den kdy mamatest ukázal čárku-falešnou. Já se tu s tebou nebudu dohadovat, to je prostě moje zkušenost a jsem si bohužel na 100% jistá že když si slečna udělá jinou značku tak bude test negativní. Ten test je vadný už od pohledu.

lilian2111
24. led 2024

@daisy95 Nereaguje na nic, jakmile se přetáhne doba kdy je test namočený, nebo se namočí nad rysku, udělá se během najíždění barvy jakýsi okýnko, kde vznikne falešná druhá čárka. Snažili jsme se 3 roky, ty testy znám, opravdu nemám potřebu si vymejšlet 😀 sluníčko a mamatest, stačí se kouknout na diskuze. 🙂

daisy95
24. led 2024

@lilian2111 to je zajimavy ze “falesny” carky delaji mama testy, pepino, dr max, slunicko pripadne i clear bluevzdycky jak se to tu komu hodi. Tak bud to vim jak tehotensky test funguje nebo ne a tehotensky test reaguje na hcg hormon v moci tak to proste je.. bez hcg nezareaguje leda ze by skoro kazdy tehotensky test byl vadny, to je tu taky casty tema.. tady je tolik vadnych tehotenskych testu ze by se snad nemeli ani prodavat 🤷🏻‍♀️

veru1008
24. led 2024

Dobrý den chtěla bych se zeptat se snažíme se o miminko udělá těhotenství test být pozitivní šance těhotná mám jeden vaječníku měla mimo děložní těhotenství děkuji prosím poradit ☺️🥺

marselina
24. led 2024

@veru1008 to vypada na spatny test, je tam malo barviva uz i u te prvni carky.
udelej digitalni, ale carky jsou jinak pekne a vyhodnotila jako pozitivni

lencaa11
24. led 2024

@veru1008 tohle je ovulační ne těhotenství

lencaa11
24. led 2024

@marselina to jsou ovulační

marselina
24. led 2024

@lencaa11 ted uz to vidim taky☺️☺️ja jsem sledovala vylozene dalnici🙈🙈

luciedolanska1
26. led 2024

Ahojky mám prosbu vyšel mi pozitivní test a měla jsem i pocit v podbrisku ze se něco děje ale teď už dva dny nic jsem 5tt+1 a 1.2 jdu na kontrolu k doktorce ale to čekání zda ke vše v pořádku je hrozne nemáte nekdo podobnou situaci

esmeralda11
26. led 2024

@luciedolanska1 já jsem na tom podobně co ty. Příznaky teda mám (bolí mě podbřišek i prsa), ale také třeba celý den nic a až pak večer se břicho ozve. Ale u prvního těhotenství jsem neměla skoro žádné a vše bylo v pořádku. Kolem 8.tt mě bolela prsa a pak najednou přestala a zmenšila se. Slušně jsem vyšilovala, ale opravdu bylo vše ok. Takže to vážně nic znamenat vůbec nemusí. Mám kontrolu den před tebou, tak snad nám to dobře dopadne🦄

luciedolanska1
27. led 2024

@esmeralda11 dekuju moc je hrozne fajn o tom s někým mluvit rodině zatím nic nechci říkat až po první kontrole … tak nám držím pesticky ať máme vše v pořádku 😇