Kanálek nebo čárka?
Zdravim kocky.. je toto podla vas kanalik alebo ciarka? top test 11 dpo poobede

Já vidím ducha
duch
dakujem baby, urobim zajtra rano, velmi som zvedava uz 🤪
Tohle už vypadá na pěkného ducha 👻 tak přeji ať sílí 🍀//
Toto je podle mě už čárka 🤗
dakujem kočky, len ma troxha trapi, ze mamatest bol rano negativny takze sa bojim ze jr to falosne.. ale velmi dufam ze nie☺
A kdy má přijít MS ?
Držím pěsti!
Večer nepi, a ráno mamatest. Mne príde zatiaľ najspolahlivejsi.. Keď som nebola tehotná nebol ani duch, ani náznak... Par krát bol duch no ms to odišlo... Ďalší cyklus som vydržala a po termíne ms byl duch ktorý sílnel... Drž sa q zajtra chcem fotkuuuu 🙂
@katka22688 dakujem Katka, urcite napisem, zvedava som velmi.. zajtra to bude 12 dpo. na tieto baby top testy pocuvam samé kydy, ze urobi ciarku aj z vody, ale ja som si ho robioa aj vcera a predvcerom a nemala som takuto ciarku.. nevadi, zajtra skusim mamatest a avizujem 🙃
@nikishkaaaa dakujem ❤
@katka22688 takze BABY TOP TEST NEODPORUCAM. dnesny mama tes negativny, uz kaslem na to cele
@katka22688 do dačo je ryska bohužel pozitivní test vypadá jinak
@pepickovapavlinka Ohhh Díky za upozornení, vůbec totiž to nevím jak vypadá pozitívny test 😂😂😂😂😂
@katka22688 tak paní nepište bludy že tam něco je.Falešná naděje je to nejhorší 🤦♀️
Ne 🤦 dvě diskuse evidentně nestačily 🤦
Zatím negativní, ale může se to ještě změnit, 11 dopo je brzo.
@rejzekl aky mas problem?
Tak nepřijde mi normální, založit 3 anonymní úplně stejné diskuse během 2 dnů 🤦 vám ano ?
@zdenule23 vy máte krásnou čárku oaní bohužel jen negativní test s ryskou.Jinak co se týče hematomu držím palce aby se vstřebala a vy měla klid.Ale co jsem hodně četla i tady hematom má spousta holek a i tak se miminko udrželo.Já měla na začátku taky malí ale asi se sám vstřebal už jsem 28tt a hematom už tam není.Tak tfuj tfuj držím palce 🍀🍀
@pepickovapavlinka děkuji za vaši podporu, mám též malý hematom je 12mm ale obavy šílené co budu vykládat..Je to me 5 těhotenství z toho mám už doma 3 ditka ten starší dnes slavil 8 let..
@zdenule23 jé to jsme na tom podobně já má také 3 děti (9,8 a 5 let) a v Červenci se nám narodí čtvrťátko.Těhotná jsem taky po páté v Září 2020 se zadařilo ale mimi odešlo.Když jsem pak v Listopadu našla zase // bála jsem se ale naštěstí od začátku všechno v pořádku
@milujicimaminkas89 to bohužel není duch

Ryska