Kanálek nebo čárka: Jak rozpoznat výsledek těhotenského testu?
Zkusila jsem test. Jelikož ms při antikoncepci byla jen jeden den a stresuje mě to. Test před 5 dny byl negativní. Dnes jsem zkusila test rapiclear a na něm se cosi ukázalo v limitu. Ale velmi velmi sl slabé a čárka podle mě není růžová. Je to jen kanálek nebo čárka? Pokud neberu v úvahu tuto jednodenní menstruaci tak bych měla být v 6 týdnu. Sex byl iv pondělí ale je mi jasné že z toho styku mi test nic neukáže. Čárka není Téměř vůbec vidět pouze pod určitým úhlem a po uschnutí zmizela, tedy je bílá

Negativní, na té první fotce je bilo.
@xnikax1 díky, mate mě to, že ji je vidět jen na té druhé fotce. Na živo cosi občas bylo vidět ale fakt téměř neviditelná čárka.
Mně to tedy přijde i daleko od sebe, možná to není ani kanálek. Určitě negativní
Je to negativní test, víc bych neřešila
holky, tak nic. Jiný test byl negativní. Ani jeden nebyl dělán z ranní moči, ale nepila jsem nic neboli na tom prvním testu byl jen kanálek asi
NEGATIVNI 👍
Negativní
@lencaa11
@katherine177 díky, myslíte že pokud by to byla čárka tak ukáže se i zítra na jiném testu?
Ano
@lilian2111 díky, další test (dr Max) již byl negativní. Tak snad to včera byl jen plány poplach